E-book: Actualiteiten Aanbestedingsrecht 2016
14 maart, 2016, , , en

Op de kennispagina Aanbesteding, Mededinging en Staatssteun van Dirkzwager worden jaarlijks vele artikelen gepubliceerd. Niet alleen om u op de hoogte te houden van de actualiteit van de dag, maar ook voor ons eigen plezier.

In het kader van de jaarlijkse lezing Actualiteiten Aanbestedingsrecht hebben wij besloten om de artikelen over aanbestedingsrecht te bundelen. In dit e-book zijn alle inhoudelijke artikelen over aanbestedingsrecht opgenomen die vanaf januari 2015 tot en met februari 2016 zijn gepubliceerd op onze kennispagina.

De artikelen, vaak een korte samenvatting van een uitspraak, zijn onderverdeeld in overkoepelende onderwerpen. Er wordt ingegaan op de vraag wanneer een inschrijving ongeldig is, maar ook op de ontwikkeling van de nieuwe regelgeving. Met dit e-book heeft u (voor het eerst) een snel leesbaar overzicht van allerhande aanbestedingsrechtelijke artikelen. Ieder artikel is kort en bondig geschreven en ieder onderwerp is direct toepasbaar in uw eigen praktijk. Wij wensen u veel leesplezier.

Het Dirkzwager aanbestedingsteam,
Tony van Wijk, Sjaak van der Heul, Joris Bax en Frank Cornelissen