Flex-weetjes
13 maart, 2013,

Op 1 oktober 2012 is de Wet vereenvoudiging en flexibilisering bv-recht, ook wel bekend onder de naam ‘Flex-BV’, in werking getreden.

Om u kennis te laten maken met de Flex-BV hebben wij op: www.dirkzwagerondernemingsrecht.nl zogenaamde flex-weetjes gepubliceerd. Deze flex-weetjes geven in het kort weer wat de belangrijkste en meest opvallende wijzigingen zijn. In dit boekje worden deze flex-weetjes overzichtelijk gepresenteerd.

Op onze kennispagina www.dirkzwagerondernemingsrecht.nl vindt u ook meer informatie over allerlei onderwerpen op het gebied van ondernemingsrecht.

Ondernemingsrechtspecialisten
Zowel onze vestiging in Arnhem als onze Nijmeegse vestiging kent specialisten op het gebied van het ondernemingsrecht. Mocht u meer willen weten over de gevolgen van de invoering van de Flex-BV voor uw onderneming, neemt u dan gerust contact op met de sectie ondernemingsrecht notariaat in Arnhem of een van de notarissen in Nijmegen. Op basis van een korte checklist bekijken wij of wijziging van uw statuten noodzakelijk of wenselijk is.