Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Bankgaranties en andere zekerheden in de praktijk

Datum: 27-03-2018

Locatie: Dirkzwager, Arnhem

Spreker(s): mr. A. (Sander) Steneker

Het jaar 2018 begon dusdanig stormachtig (letterlijk) dat wij ons helaas genoodzaakt zagen de bijeenkomst voor bevriende bedrijfsjuristen op donderdag 18 januari jl. af te blazen.

We hebben voor deze bijeenkomst een nieuwe datum gepland en graag nodigen wij u dan ook uit om de bijeenkomst (alsnog) bij te wonen. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 27 maart 2018 en heeft als onderwerp: ‘Bankgaranties en andere zekerheden in de praktijk’.

Deze editie van de bedrijfsjuristenbijeenkomst wordt verzorgd door Sander Steneker (universitair hoofddocent burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen en rechter-plaatsvervanger Rechtbank Oost-Brabant). Onderwerp: bankgaranties en andere zekerheden in de praktijk. Mr. Steneker is een veelgevraagd spreker en publiceert veelvuldig over financiering en zekerheden, insolventierecht en beslag- en executierecht.

Tijdens de bijeenkomst van 27 maart 2018 zal Steneker in twee uur tijd uw kennis over bankgaranties en andere zekerheden bijspijkeren. De bijeenkomst heeft een praktische invalshoek, zodat u de opgedane kennis en nuttige tips kunt gebruiken in uw dagelijkse praktijk als legal counsel. Heeft u een specifieke vraag, schroom dan niet deze (vooraf of tijdens de bijeenkomst) te stellen.

De cursus vindt plaats in het Arnhemse kantoor van Dirkzwager aan de Velperweg 1. U bent vanaf 14.45 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 15.00 uur en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten. Tussendoor is er een pauze en ook aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten met onze collega’s en met uw collega bedrijfsjuristen in onze gezellige bar.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos en u kunt hiermee permanente opleidingspunten behalen. Inschrijven kan via onderstaand formulier of door een e-mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl o.v.v. Bedrijfsjuristenbijeenkomst. Indien u een introducé(e) (bedrijfsjurist) wil meebrengen, is deze uiteraard eveneens van harte welkom. Na aanmelding ontvangt u van ons medio maart een bevestiging en routebeschrijving. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Annemarie Wiersma (wiersma@dirkzwager.nl; tel. 026 -353 8370).

Aanmelden

Contactpersoon

HeerMevrouw

Opgave workshop

Indien u met meer personen komt, graag (per workshop) de naam van uw collega('s) hieronder vermelden.

janeeweet ik niet