1. Home
  2. Over Dirkzwager
  3. Pers & nieuws
  4. Dirkzwager adviseerde Coppa bij verwerving meerderheidsbelang Arlande en PRO 10

Nieuws Dirkzwager adviseerde Coppa bij verwerving meerderheidsbelang Arlande en PRO 10

Dirkzwager heeft Coppa succesvol bijgestaan bij de verwerving van een meerderheidsbelang in twee toonaangevende bedrijven: Arlande en PRO 10.
Nieuws |

Met Arlande haalt Coppa een bekende speler in de wereld van organisatieverandering, project- en programmamanagement en digitale transformatie aan boord. Het bureau heeft circa 80 consultants.

PRO 10 zorgt voor een verbreding van de expertise binnen het inkoopdomein. De circa 12 medewerkers en 40 interim-professionals van PRO 10 specialiseren zich in het professionaliseren van de inkooporganisatie en het begeleiden van (Europese) aanbestedingen in het publieke domein.

Het Arlande- en PRO 10-transactieteam van Dirkzwager werd geleid door Claudia van der Most, Lotte te Linde en Mike van de Graaf. Bij deze deals waren verder vanuit het notariaat Deline Kruitbosch, Mitchel Duits en Thomas Massee betrokken en het arbeidsrechtelijke advies werd verzorgd door Cas Jacobs.

 

Bas Bouwman – partner en oprichter van de Coppa Groep – over deze transacties: ‘Onze doelstelling is om een leidende zakelijke dienstverlener te worden in Nederland met nationale en internationale opdrachtgevers. Dit doet we door toonaangevende adviesbureaus zoals Hospitality Group, VFM Facility Advies, Arlande en PRO 10 aan ons te verbinden. Mijn speciale dank gaat uit naar de fijne begeleiding door Claudia van der Most, Deline Kruitbosch, Lotte te Linde en Mike van de Graaf vanuit Dirkzwager’.