Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 13 juni 2024 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. 2024-06-13 Zorg en Recht: Fusies en overnames in de zorg
Webinar

Zorg en Recht: Fusies en overnames in de zorg

Bij fusies en overnames in de zorgsector komt veel kijken. Sectorspecifieke regels stellen partijen voor tal van specifieke juridische vraagstukken en uitdagingen.

Tijdens dit webinar gaan wij in op specifieke aspecten die spelen bij fusies en overnames in de zorgsector en op de verschillende fasen van een fusie- en overnameproces. Onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn de onderhandelingen, de intentieverklaring, de wettelijke fusieprocedure, arbeidsrechtelijke aspecten, het due diligence onderzoek, de koopovereenkomst (vrijwaringen en garanties), de interne gremia en externe stakeholders die geraadpleegd dienen te worden en de gevolgen voor zaken als AGB-codes en vergunningen.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Programma

13:50 Inloggen met ontvangen link
14:00 Start van het webinar
15:30 Einde van het webinar

Locatie

Webinar

Online
Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 13 juni 2024 Webinar Online

Dit webinar is interessant voor alle zorgaanbieders.

Sprekers

Marieke van Dongen

Advocaat - Partner

Marieke is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht binnen de zorg- en onderwijssector. Collega’s en cliënten omschrijven Marieke als een hardwerkende en gedreven advocaat die complexe casuïstiek snel weet te doorgronden en in staat is om op een heldere en begrijpelijke wijze advies uit te brengen.

Frédérique Hoppers

Advocaat - Partner

Frédérique is sinds 2006 advocaat en sinds 2017 advocaat-partner binnen de sectie arbeidsrecht. Zij geeft zowel leiding aan de sectie arbeidsrecht als aan de Vakgroep Pensioen. Zij studeerde Nederlands recht aan de Radboud Universiteit (master Ondernemingsrecht) en voltooide de postacademische Leergang Pensioenrecht (beiden cum laude) en de Leergang Fiscaal Pensioenrecht.

Selma van Ramele

Advocaat - Partner

Selma werkt sinds 2001 met veel plezier als advocaat bij Dirkzwager. Ze is een van onze partners op de afdeling ondernemingsrecht. Selma ondersteunt haar cliënten bij transacties (fusies, overnames en herstructureringen). Verder adviseert, wijzigt en stelt Selma allerlei commerciële contracten op. Selma is voor veel cliënten een persoonlijk adviseur met wie ze kunnen sparren. Zonder de juridische inhoud uit het oog te verliezen, kijkt zij tevens naar het ondernemingsbelang. Cliënten omschrijven haar als scherp, toegankelijk, betrokken en enthousiast. Sinds 2019 is Selma lid van het bestuur van Dirkzwager. Ze vindt het een eer op deze wijze een bijdrage te leveren aan de richting en toekomst van Dirkzwager.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events