Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 27 januari 2022 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten Bouwrecht voorjaar 2022
Webinar

Actualiteiten Bouwrecht voorjaar 2022

Jurisprudentie en interessante tips en tricks voor uw eigen bouwpraktijk in het webinar Actualiteiten Bouwrecht voorjaar 2022.

Het is weer zover! Het einde van het jaar is in zicht en kijken we samen tijdens een webinar terug naar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van het bouwrecht. Dit keer vindt het op 27 januari 2022 plaats.

Onze bouwrechtspecialisten Iris Neddaoui-DocterRobert Rijpstra en Tony van Wijk praten u weer helemaal bij. Uit de jurisprudentie zijn interessante tips en tricks voor uw eigen bouwpraktijk af te leiden.

Een greep uit de te bespreken onderwerpen:

  • Bouwteam modellen: 3 op een rij
  • Twee-fasencontract
  • Gebreken
  • Samenloop van vertragingsevents
  • Ontwerpverantwoordelijkheid en (uitbreiding van) waarschuwingsplicht
  • Schadevergoedingsplicht richting onderaannemer vanwege ongerechtvaardigde verrijking?
  • De UAV-GC 2018 2019 2020 2021?

Voor inbreng van eigen casus en vragen is wederom ruim gelegenheid. Als u vragen of een interessante casus heeft die u tijdens het seminar wenst te bespreken, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via docter@dirkzwager.nl.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 27 januari 2022 Webinar Online

Voor iedereen die zich bezig houdt met bouw, aanneming en infrastructurele werken, variërend van projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en ziekenhuizen tot inkopers bij overheden, vastgoedbeheerders, beleggers en makelaars.

Programma

13:50 Inloggen met de ontvangen link via Google Chrome
14:00 Aanvang webinar
15:30 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Iris Neddaoui-Docter

Advocaat

Iris is advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed op ons kantoor in Arnhem en is gespecialiseerd in het aanbestedings- en bouwrecht. Zij adviseert (semi-)overheden en ondernemingen onder meer bij aanbestedingsprocedures en het opstellen en beoordelen van onder andere bouw-, aannemings- en architectenovereenkomsten. Ook staat zij deze cliënten bij in gerechtelijke en arbitrale procedures.

Robert Rijpstra MRICS

Advocaat - Partner

Robert is als partner werkzaam op de afdeling Overheid & Vastgoed op de vestiging Arnhem. Hij is gespecialiseerd in het aan- en verkopen van (zorg)vastgoed, projectontwikkelingen, bouw- en huurrecht alsmede de specifieke regelgeving voor woningcorporaties. Tot zijn cliënten behoren ziekenhuizen, zorginstellingen, projectontwikkelaars, woningcorporaties, beleggers en makelaars.

Tony van Wijk

Advocaat - Partner

Advocaat & partner aanbestedings- en bouwrecht. Zijn cliënten zijn met name gemeenten, waterschappen, waterbedrijven, netbeheerders, universiteiten en zorginstellingen. Daarnaast staat hij ook regelmatig bedrijven bij, waaronder (ICT-)leveranciers en aannemers.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events