Zoeken
  1. Actualiteiten Huurrecht 1
Het event heeft al plaatsgevonden op 28 maart 2019

SeminarActualiteiten Huurrecht 1

Wegens grote belangstelling vindt op dinsdag 2 juli 2019 nogmaals dit seminar Actualiteiten Huurrecht plaats. U kunt zich daarvoor aanmelden via de site.

 

De huurrechtspecialisten Denise Sauer en Rutger Fabritius praten u helemaal bij over de actualiteiten die zich op het gebied van het huurrecht in 2018 hebben voorgedaan. Daarbij wordt de meest actuele en opvallende jurisprudentie besproken. Er is uiteraard gelegenheid voor inbreng van eigen casus en het stellen van vragen.

Een greep uit de actuele onderwerpen:

  • (Complexgewijze) renovatie en verhuiskostenvergoeding;
  • Aandachtspunten tijdelijke huurovereenkomsten bij woonruimte;
  • Koppeling van wonen en zorg;
  • Gemengde huurovereenkomsten;
  • Ontbinding van huurovereenkomsten en ontruiming van het gehuurde;
  • Gebreken bij huur van bedrijfsruimte (verwachtingen omtrent uitstraling van de omgeving van het gehuurde);
  • Connexiteit;
  • Faillissement en huur.

Uit de jurisprudentie zijn interessante tips en tricks voor uw eigen huurpraktijk af te leiden. Bijvoorbeeld dat u bij het gebruik van tijdelijke contracten bij woonruimte zeer alert moet zijn op de tijdige verzending van de door de wet vereiste kennisgeving. Doet u dit te vroeg of te laat dan kan de huurovereenkomst worden voortgezet voor onbepaalde tijd en heeft de huurder aanspraak op volledige huurbescherming.

Dit gratis seminar is interessant voor iedereen die met huurrecht te maken heeft en geïnteresseerd is in de meest actuele ontwikkelingen en jurisprudentie. Zowel op het gebied van het bedrijfs- als woonruimterecht. Tijdens de lezing worden diverse tips & tricks gegeven die in ieders huurrechtpraktijk van pas kunnen komen.

Wij bieden u uiteraard ook de gelegenheid om uw eigen vraagstukken te bespreken. Als u vragen heeft of een interessante casus die u tijdens het seminar wil bespreken, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via fabritius@dirkzwager.nl.

Programma

14.15 uur Ontvangst met koffie & thee

14.45 uur Opening en deel 1 van het seminar

15.30 uur Pauze met koffie & thee

15.45 uur Deel 2 van het seminar

16.30 uur Afsluiting en aansluitend borrel

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Donderdag28maart
2019
Het event is geweest
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 14:15 - 16:30 uur
Voor wie
Dit gratis seminar is interessant voor iedereen die met huurrecht te maken heeft en geïnteresseerd is in de meest actuele ontwikkelingen en jurisprudentie, zowel op het gebied van het bedrijfs- als woonruimterecht.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events