De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
10:00 - 11:00 uur
Woensdag 12 mei 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten Huurrecht en Huurrecht en de coronacrisis
Webinar

Actualiteiten Huurrecht en Huurrecht en de coronacrisis

De huurrechtspecialisten Rutger Fabritius en Kristel Verkleij praten u bij over de actualiteiten die zich in 2020 en 2021 (tot nu toe) hebben voorgedaan en vertellen u over de (inmiddels meer bekende) juridische impact van de coronacrisis op huurovereenkomsten.

Het is weer hoog tijd om de huurrechtelijke actualiteiten te bespreken. In deze sessie van ongeveer een uur komt de rechtspraak aan de orde die inmiddels bekend is over de gevolgen van de coronacrisis op de (ver)huurpraktijk. Verder bespreken we actuele jurisprudentie op het gebied van zowel huurrecht bedrijfsruimte als huurrecht woonruimte van het afgelopen half jaar. Er is uiteraard gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

Wij bieden u ook graag de gelegenheid om uw eigen vraagstukken te bespreken. Als u vragen heeft of een interessante casus die u tijdens het webinar wil laten bespreken, dan is dat mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via fabritius@dirkzwager.nl.

Tickets Voor dit event
Gratis
10:00 - 11:00 uur
Woensdag 12 mei 2021 Webinar Online

Dit gratis webinar is interessant voor iedereen die met huurrecht te maken heeft en geïnteresseerd is in de meest actuele ontwikkelingen zeker in verband met de coronacrisis en jurisprudentie. Zowel op het gebied van het bedrijfs- als woonruimterecht. Tijdens het webinar worden diverse tips & tricks gegeven die in elke huurrechtpraktijk van pas kunnen komen. U heeft een ruime gelegenheid om vragen in te dienen.

Programma

09:50 Inloggen met ontvangen link via Google Chrome
10:00 Aanvang webinar
11:00 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Kristel Verkleij

Advocaat

Kristel is werkzaam op de afdeling Overheid & Vastgoed op de vestiging in Arnhem. Zij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren en procederen over civielrechtelijke en vastgoed-gerelateerde vraagstukken. Kristel is onder andere gespecialiseerd in het huurrecht en commercieel contractenrecht.

Rutger Fabritius

Advocaat

Rutger houdt zich bezig met het adviseren en procederen op het gebied van huurrecht, bouwrecht en overig vastgoedrecht. Hij staat zowel (semi-)overheden als commerciële partijen bij in een grote verscheidenheid aan juridische vraagstukken.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events