De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 16:30uur
Woensdag 13 november 2019Dirkzwager legal & tax Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten IT-geschillen 2019
Workshop

Actualiteiten IT-geschillen 2019

Op 13 november 2019 organiseert Dirkzwager een workshop Actualiteiten IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest?

Op 4 september, 9 oktober en 13 november 2019 organiseert Dirkzwager voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen) een drietal workshops over IT-contracten. Afgelopen voorjaar (9 april) organiseerden wij een algemeen seminar IT-contracten. Daarbij gingen wij in op IT-contracten maken, IT-contracten uitvoeren en IT-geschillen oplossen. Tijdens dat seminar stonden vooral het aanbrengen van structuur en onze ervaringen als advocaten centraal.

Komend najaar gaan wij tijdens drie workshops de volgende thema’s samen met u uitdiepen:

  • 4 september 2019 - IT contracten maken: risico inventarisatie (met Koen Christianen, klik hier voor informatie & aanmelden voor deze workshop)
  • 9 oktober 2019 - IT-contracten managen: procesverloop en omgaan met incidenten (met Mark Jansen, klik hier voor informatie & aanmelden voor deze workshop)
  • 13 november 2019 - IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest? (met Ernst-Jan van de Pas)

De bedoeling is om samen aan de slag te gaan, discussie te voeren en de handen uit de mouwen te steken. Wij verwachten dan ook een actieve houding van de deelnemers en de nodige input. Wij bieden u de gelegenheid om uw inzichten met ons en met andere deelnemers te delen. Onder leiding van een gespecialiseerde advocaat proberen wij dan gezamenlijk te komen tot werkbare oplossingen en inzichten.

Inhoud van de workshop van 13 november 2019

Actualiteiten IT-geschillen: welke ontwikkelingen zijn er het afgelopen jaar geweest?

Deze workshop staat in het teken van de ontwikkelingen in de rechtspraak in de afgelopen jaren en in het bijzonder in 2019. Welke lessen zijn hier uit te trekken? Tijdens deze sessie gaan wij samen met u op zoek naar manieren om deze lessen meteen in de praktijk om te zetten: zou je bijvoorbeeld contractuele voorzieningen kunnen opnemen en zo ja, hoe zouden die er dan uit kunnen zien? Of zou je juist de wijze waarop je een IT-project managet moeten aanpassen? Hoe leg je dat dan vast?

Ernst-Jan van de Pas praat u hierover bij en deelt ook zijn ervaringen als IT-arbiter met u.

TicketsVoor dit event
Gratis
14:00 - 16:30uur
Woensdag 13 november 2019Dirkzwager legal & tax Arnhem
Deze workshop is bedoeld voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen; juridische voorkennis is dus niet vereist, slechts gezond verstand).

Programma

13.30 uur ontvangst met koffie en thee
14.00 uur deel 1 
15.00 uur pauze met koffie en thee
15.35 uur deel 2 
16.30 uur afsluiting en borrel

Kosten & annulering

De workshops vormen een drieluik, maar lenen zich er voor om afzonderlijk gevolgd te worden. Deelname per workshop kost €200,- (ex BTW) per persoon. 

U ontvangt na aanmelding een factuur; na ontvangst door ons van uw betaling is uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons een definitieve bevestiging.

Annulering dient per e-mail te geschieden. U kunt tot een week voor aanvang van de desbetreffende workshop kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden volledig gecrediteerd. Annuleert u binnen een week voor aanvang van de desbetreffende workshop, dan wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Kom je met de auto? Navigatie

Sprekers

Ernst-Jan van de Pas

Advocaat - Partner

Ik beschouw mezelf als “technology-advocaat” waarbij ik mij toeleg op IT-recht, Intellectueel Eigendomsrecht en bescherming van kostbare data en kennis. Ik werk onder meer voor kennisinstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstelligen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events