De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
13:30 - 17:00 uur
Dinsdag 29 oktober 2019Het Posttheater Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten Privacyrecht 2019
Seminar

Actualiteiten Privacyrecht

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Dirkzwager op 29 oktober het seminar Actualiteiten Privacyrecht.

Tijdens het seminar komt een selectie van de meest relevante actualiteiten op het gebied van Privacyrecht aan de orde. Dit betreft onder meer:

interessante rechterlijke uitspraken in Nederland en op Europees niveau;

handhaving door de toezichthouder;

de laatste stand van zaken rondom de wetgeving, AVG en UAVG, cookiewetgeving, etc.;

relevante opinies en andere uitingen van de (gezamenlijke) toezichthouders.

 

Al deze ontwikkelingen zullen worden becommentarieerd en in onderling verband worden geplaatst. Daarbij zal niet alleen aandacht zijn voor de juridische aspecten van een bepaalde ontwikkeling, maar ook voor de mogelijke praktische consequenties daarvan.

TicketsVoor dit event
Gratis
13:30 - 17:00 uur
Dinsdag 29 oktober 2019Het Posttheater Arnhem
Het seminar is bedoeld voor juristen die in de praktijk met privacy te maken hebben. Tijdens het seminar wordt de verdieping in het Privacyrecht gezocht. Het is dan ook aan te bevelen ten minste een behoorlijke basiskennis van het Privacyrecht te hebben.

Programma

13:00 uur   Ontvangst

13:30 uur   Seminar

17:00 uur   Vragen & discussie en borrel

 

Kosten & annulering

Deelname aan dit seminar kost € 295,- (excl. BTW). Indien u zich uiterlijk 15 september 2019 inschrijft, betaalt u slechts € 195,- (excl. BTW). U ontvangt na inschrijving een factuur; na ontvangst door ons van uw betaling is uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons een definitieve bevestiging.

Annulering dient schriftelijk of per e-mail te geschieden. U kunt tot en met 11 oktober 2019 kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden volledig gecrediteerd. Bij annulering na 11 oktober 2019, wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.

Opleidingspunten

Dirkzwager is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstituut. Gezien de hoge kwaliteit en duur van dit seminar ontvangt u (indien u hiervoor in aanmerking komt) 3 PO-punten voor deelname. U ontvangt van ons een certificaat van deelname.

Informatiemateriaal & naslagwerk voor de deelnemers

Het seminar wordt ondersteund met informatieve en uitgebreide slides. Ook worden alle uitspraken en overige besproken documenten in een e-book gebundeld. Voor de deelnemers zijn de slides en het e-book beschikbaar in Mijn Omgeving op Dirkzwager.nl.

Locatie

Het Posttheater
Rosendaalsestraat 27
6824 CA Arnhem

Sprekers

Mark Jansen

Advocaat - Associate partner

Ik ben sinds 2007 advocaat op het gebied van IT- en privacyrecht. Ik houd me bezig met het adviseren over IT-contracten, adviseren/procederen bij mislukte automatisering en het adviseren/procederen over allerhande privacykwesties. Mijn cliënten zijn zowel afnemers als leveranciers, hoewel ik iets vaker de afnemer bijsta. Daarnaast verzorg ik veel lezingen en publicaties op het gebied van IT- en privacyrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events