De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
295 EUR
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 3 november 2020 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Actualiteiten Privacyrecht 2020
Webinar

Actualiteiten Privacyrecht 2020

Het Privacyrecht ontwikkelt zich snel. Om goed op de hoogte te blijven organiseert Mark Jansen, specialist Privacyrecht, het webinar Actualiteiten Privacyrecht, vanwege de diepgaande stof wordt dit webinar in 2 delen gehouden, te weten op dinsdag 3 en dinsdag 10 november.

Tijdens het webinar komt een selectie van de meest relevante actualiteiten op het gebied van Privacyrecht aan de orde. Dit betreft onder meer:

  • interessante rechterlijke uitspraken in Nederland en op Europees niveau
  • handhaving door de toezichthouder
  • de laatste stand van zaken rondom de wetgeving, AVG en UAVG, cookiewetgeving, etc.
  • relevante opinies en andere uitingen van de (gezamenlijke) toezichthouders

Al deze ontwikkelingen zullen worden becommentarieerd en in onderling verband worden geplaatst. Daarbij zal niet alleen aandacht zijn voor de juridische aspecten van een bepaalde ontwikkeling, maar ook voor de mogelijke praktische consequenties daarvan.

Tijdens het webinar is er voldoende ruimte om vragen te stellen via de openbare- of privé chat. 

Kosten & annulering

Deelname aan dit seminar kost € 295,- (excl. BTW). Bij aanmelden kun u betalen via iDEAL, creditcard of betaling op factuur; na ontvangst van uw betaling is uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons een definitieve bevestiging.

U kunt tot en met 30 oktober 2020 kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden volledig gecrediteerd. Bij annulering na 30 oktober 2020, wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.  Annuleren kan via uw account in de Mijn omgeving op onze website.

Opleidingspunten

Dirkzwager is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstituut. Gezien de hoge kwaliteit en duur van dit webinar ontvangt u (indien u hiervoor in aanmerking komt) 3 PO-punten voor deelname. U ontvangt van ons een certificaat van deelname.

Informatiemateriaal & naslagwerk voor de deelnemers

Het seminar wordt ondersteund met informatieve en uitgebreide slides. Ook worden alle uitspraken en overige besproken documenten in een e-book gebundeld. Voor de deelnemers zijn de slides en het e-book beschikbaar in Mijn Omgeving op Dirkzwager.nl.

Tickets Voor dit event
295 EUR
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 3 november 2020 Webinar Online

Het webinar is bedoeld voor juristen die in de praktijk met privacy te maken hebben. Tijdens het webinar wordt de verdieping in het Privacyrecht gezocht. Het is dan ook aan te bevelen ten minste een behoorlijke basiskennis van het Privacyrecht te hebben.

Programma

13:50 uur  Inloggen met ontvangen link via Google Chrome
14:00 uur Webinar
15:30 uur Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Mark Jansen

Advocaat - Associate partner

Ik ben sinds 2007 advocaat op het gebied van IT- en privacyrecht. Ik houd me bezig met het adviseren over IT-contracten, adviseren/procederen bij mislukte automatisering en het adviseren/procederen over allerhande privacykwesties. Mijn cliënten zijn zowel afnemers als leveranciers, hoewel ik iets vaker de afnemer bijsta. Daarnaast verzorg ik veel lezingen en publicaties op het gebied van IT- en privacyrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events