Zoeken
  1. Algemene Voorwaarden 2019
Het event heeft al plaatsgevonden op 25 juni 2019

SeminarAlgemene Voorwaarden 2019

Op 25 juni 2019 organiseert Dirkzwager een seminar over het gebruik van Algemene Voorwaarden.

Ziet u algemene voorwaarden als een noodzakelijk kwaad? Of, net als wij, als een goede mogelijkheid om het recht naar uw hand te zetten! Tijdens ons gratis seminar op 25 juni 2019 leren wij u de ins en outs van ‘de kleine lettertjes’.

Algemene voorwaarden worden niet altijd even interessant gevonden. Dat begrijpen wij. Toch zijn ‘de kleine lettertjes’ van groot belang. Niet alleen de inhoud van de voorwaarden is belangrijk, maar ook hoe u er mee omgaat. U heeft tenslotte niets aan goede voorwaarden als ze niet van toepassing zijn. Wij denken daarom graag met u mee over de juiste inhoud van de voorwaarden en bieden u concrete handvatten om zeker te stellen dat u ze ook met succes kunt gebruiken.

Klinken de scenario’s B u niet ook veel beter in de oren? Het zijn echter de scenario’s A waarmee u wordt geconfronteerd als u geen algemene voorwaarden hanteert of als u uw algemene voorwaarden niet goed hanteert.

Wij nodigen u graag uit voor ons seminar op dinsdag 25 juni 2019 vanaf 15.00 uur. Na een algemene introductie over algemene voorwaarden gaan wij nader in op specifieke onderwerpen als ‘de consument als afnemer’ en ‘internationale overeenkomsten’. We sluiten rond 17.00 uur af met een borrel, waarbij uiteraard ook nog de gelegenheid bestaat tot het stellen van vragen aan de sprekers en aan andere Dirkzwagercollega’s.

Mocht u vooraf meer willen weten over deze workshop, neem dan contact op met Lotte te Linde (telinde@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 71) of Dylan Goossens (goossens@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 14).

Programma

15.00 uur Ontvangst met koffie en thee

15.15 uur Deel 1: Algemene introductie over algemene voorwaarden

16.00 uur Pauze met koffie en thee

16.30 uur Deel 2: Verdieping – De consument als afnemer & Algemene voorwaarden in het internationale verkeer

17.15 uur Afsluiting en borrel met gelegenheid tot stellen van vragen

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Dinsdag25juni
2019
Het event is geweest
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 15:15 - 17:15 uur
Voor wie
De workshop is bedoeld om ‘legal awareness’ te creëren voor iedereen die in de (zakelijke) praktijk met algemene voorwaarden te maken heeft. De workshop is dus interessant en nuttig voor onder andere zelfstandig ondernemers, inkopers, verkopers en bedrijfsjuristen.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events