De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
15:15 - 17:15uur
Dinsdag 25 juni 2019Dirkzwager legal & tax Arnhem
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Algemene Voorwaarden 2019
Seminar

Algemene Voorwaarden 2019

Op 25 juni 2019 organiseert Dirkzwager een seminar over het gebruik van Algemene Voorwaarden.

Ziet u algemene voorwaarden als een noodzakelijk kwaad? Of, net als wij, als een goede mogelijkheid om het recht naar uw hand te zetten! Tijdens ons gratis seminar op 25 juni 2019 leren wij u de ins en outs van ‘de kleine lettertjes’.

Algemene voorwaarden worden niet altijd even interessant gevonden. Dat begrijpen wij. Toch zijn ‘de kleine lettertjes’ van groot belang. Niet alleen de inhoud van de voorwaarden is belangrijk, maar ook hoe u er mee omgaat. U heeft tenslotte niets aan goede voorwaarden als ze niet van toepassing zijn. Wij denken daarom graag met u mee over de juiste inhoud van de voorwaarden en bieden u concrete handvatten om zeker te stellen dat u ze ook met succes kunt gebruiken.

Klinken de scenario’s B u niet ook veel beter in de oren? Het zijn echter de scenario’s A waarmee u wordt geconfronteerd als u geen algemene voorwaarden hanteert of als u uw algemene voorwaarden niet goed hanteert.

Wij nodigen u graag uit voor ons seminar op dinsdag 25 juni 2019 vanaf 15.00 uur. Na een algemene introductie over algemene voorwaarden gaan wij nader in op specifieke onderwerpen als ‘de consument als afnemer’ en ‘internationale overeenkomsten’. We sluiten rond 17.00 uur af met een borrel, waarbij uiteraard ook nog de gelegenheid bestaat tot het stellen van vragen aan de sprekers en aan andere Dirkzwagercollega’s.

Mocht u vooraf meer willen weten over deze workshop, neem dan contact op met Lotte te Linde (telinde@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 71) of Dylan Goossens (goossens@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 14).

TicketsVoor dit event
Gratis
15:15 - 17:15uur
Dinsdag 25 juni 2019Dirkzwager legal & tax Arnhem
De workshop is bedoeld om ‘legal awareness’ te creëren voor iedereen die in de (zakelijke) praktijk met algemene voorwaarden te maken heeft. De workshop is dus interessant en nuttig voor onder andere zelfstandig ondernemers, inkopers, verkopers en bedrijfsjuristen.

Programma

15.00 uur Ontvangst met koffie en thee

15.15 uur Deel 1: Algemene introductie over algemene voorwaarden

16.00 uur Pauze met koffie en thee

16.30 uur Deel 2: Verdieping – De consument als afnemer & Algemene voorwaarden in het internationale verkeer

17.15 uur Afsluiting en borrel met gelegenheid tot stellen van vragen

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Kom je met de auto? Navigatie

Sprekers

Lotte te Linde

Advocaat

Lotte is sinds 2016 werkzaam op de sectie Ondernemingsrecht in Arnhem. Daarvoor heeft Lotte Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij de afstudeerrichtingen Burgerlijk recht en Strafrecht volgde. Tijdens haar studie heeft Lotte tevens relevante werkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren in Nederland en op de Nederlandse Antillen en binnen de rechterlijke macht. Lotte haar dagelijkse praktijk bestaat uit het adviseren over en begeleiden van geschillen binnen de rechtspersoon, het begeleiden van fusies en overnames en het adviseren over commerciële contracten zoals (distributie-, franchise- en agentuurovereenkomsten).

Dylan Goossens

Advocaat

Dylan is werkzaam binnen de sectie Ondernemingsrecht. In zijn dagelijkse praktijk adviseert hij nationale en internationale ondernemingen van uiteenlopende aard en omvang over ondernemings- en contractenrechtelijke vraagstukken.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events