De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 1 december 2020 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Algemene Voorwaarden 2020
Webinar

Algemene Voorwaarden

Ziet u algemene voorwaarden als een noodzakelijk kwaad? Of, net als wij, als een goede mogelijkheid om het recht naar uw hand te zetten!

Tijdens ons gratis seminar op dinsdag 1 december 2020 om 14:00 uur leren wij u de ins en outs van ‘de kleine lettertjes’.

Algemene voorwaarden worden niet altijd even interessant gevonden. Dat begrijpen wij. Toch zijn ‘de kleine lettertjes’ van groot belang. Niet alleen de inhoud van de voorwaarden is belangrijk, maar ook hoe u er mee omgaat. U heeft tenslotte niets aan goede voorwaarden als ze niet van toepassing zijn. Wij denken daarom graag met u mee over de juiste inhoud van de voorwaarden en bieden u concrete handvatten om zeker te stellen dat u ze ook met succes kunt gebruiken.

Klinken de scenario’s B u niet ook veel beter in de oren? Het zijn echter de scenario’s A waarmee u wordt geconfronteerd als u geen algemene voorwaarden hanteert of als u uw algemene voorwaarden niet goed hanteert.

Na een algemene introductie over algemene voorwaarden gaan wij nader in op specifieke onderwerpen als ‘de consument als afnemer’ en ‘internationale overeenkomsten’. Tijdens het webinar is er uiteraard ook de gelegenheid tot het stellen van vragen via de openbare of privé chat.

Mocht u vooraf meer willen weten over deze workshop, neem dan contact op met Harm van Schilt  (vanschilt@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 71) of Dylan Goossens (goossens@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 14).

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Dinsdag 1 december 2020 Webinar Online

Het webinar is bedoeld om ‘legal awareness’ te creëren voor iedereen die in de (zakelijke) praktijk met algemene voorwaarden te maken heeft. Dit webinar is dus interessant en nuttig voor onder andere zelfstandig ondernemers, inkopers, verkopers en bedrijfsjuristen.

Programma

13:50 Inloggen met ontvangen link op Google Chrome
14:00 Aanvang webinar
15:30 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Harm van Schilt

Advocaat

Harm is werkzaam binnen de sectie Ondernemingsrecht. Zijn werkzaamheden liggen op het gebied van de algemene ondernemingsrechtpraktijk en de contractenpraktijk. Harm maakt ook onderdeel uit van de vakgroep Energie waarbij hij zich met name bezighoudt met duurzame energieprojecten.

Dylan Goossens

Advocaat

Dylan is werkzaam binnen de sectie Ondernemingsrecht. In zijn dagelijkse praktijk adviseert hij nationale en internationale ondernemingen van uiteenlopende aard en omvang over ondernemings- en contractenrechtelijke vraagstukken.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events