Zoeken
  1. Algemene Voorwaarden
Het event heeft al plaatsgevonden op 7 juni 2018

WorkshopAlgemene Voorwaarden

Ziet u algemene voorwaarden als een noodzakelijk kwaad? Of, net als wij, als een goede mogelijkheid om het recht naar uw hand te zetten! Tijdens onze gratis workshop op 7 juni a.s. leren wij u de kneepjes van ‘de kleine lettertjes’.

Algemene voorwaarden worden niet altijd even interessant gevonden. Dat begrijpen wij. Toch zijn ‘de kleine lettertjes’  van groot belang. Niet alleen de inhoud van de voorwaarden is belangrijk, maar ook hoe u er mee omgaat. U heeft tenslotte niets aan goede voorwaarden als ze niet van toepassing zijn. Wij denken daarom graag met u mee over de juiste inhoud van de voorwaarden en bieden u concrete handvatten om zeker te stellen dat u ze ook met succes kunt gebruiken.

Klinken de scenario’s B u niet ook veel beter in de oren? Het zijn echter de scenario’s A waarmee u geconfronteerd wordt als u geen algemene voorwaarden hanteert of uw voorwaarden niet goed hanteert.

Wij nodigen u graag uit voor onze workshop op donderdag 7 juni 2018 vanaf 15.00 uur. Na een algemene introductie over algemene voorwaarden gaan wij nader in op specifieke onderwerpen als ‘de consument als afnemer’ en ‘internationale overeenkomsten’. We sluiten rond 17.00 uur af met een borrel, waarbij uiteraard ook nog de gelegenheid bestaat tot het stellen van vragen aan de sprekers en aan de (overige) advocaten van de sectie Ondernemingsrecht van Dirkzwager.

Programma

15.00 uur Ontvangst met koffie en thee
15.15 uur Deel 1: Algemene introductie over algemene voorwaarden
16.00 uur Pauze met koffie en thee
16.15 uur Deel 2: Verdieping – De consument als afnemer & Algemene voorwaarden in het internationale verkeer
17.00 uur Afsluiting en borrel met gelegenheid tot stellen van vragen

Meer informatie

Mocht u vooraf meer willen weten over deze workshop, neem dan contact op met Cindy Snelders-van de Kamp (snelders@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 13) of Lotte te Linde (telinde@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 71).

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Donderdag7juni
2018
Het event is geweest
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 15:00 - 17:00 uur
Sector(en)
Expertise(s)
Voor wie
De workshop is bedoeld om ‘legal awareness’ te creëren voor iedereen die in de (zakelijke) praktijk met algemene voorwaarden te maken heeft. De workshop is dus nuttig voor onder andere zelfstandig ondernemers, inkopers, verkopers en bedrijfsjuristen.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events