Zoeken
  1. Algemene Voorwaarden

WorkshopAlgemene Voorwaarden

Ziet u algemene voorwaarden als een noodzakelijk kwaad? Of, net als wij, als een goede mogelijkheid om het recht naar uw hand te zetten! Tijdens onze gratis workshop op 7 juni a.s. leren wij u de kneepjes van ‘de kleine lettertjes’.

Algemene voorwaarden worden niet altijd even interessant gevonden. Dat begrijpen wij. Toch zijn ‘de kleine lettertjes’  van groot belang. Niet alleen de inhoud van de voorwaarden is belangrijk, maar ook hoe u er mee omgaat. U heeft tenslotte niets aan goede voorwaarden als ze niet van toepassing zijn. Wij denken daarom graag met u mee over de juiste inhoud van de voorwaarden en bieden u concrete handvatten om zeker te stellen dat u ze ook met succes kunt gebruiken.

Klinken de scenario’s B u niet ook veel beter in de oren? Het zijn echter de scenario’s A waarmee u geconfronteerd wordt als u geen algemene voorwaarden hanteert of uw voorwaarden niet goed hanteert.

Wij nodigen u graag uit voor onze workshop op donderdag 7 juni 2018 vanaf 15.00 uur. Na een algemene introductie over algemene voorwaarden gaan wij nader in op specifieke onderwerpen als ‘de consument als afnemer’ en ‘internationale overeenkomsten’. We sluiten rond 17.00 uur af met een borrel, waarbij uiteraard ook nog de gelegenheid bestaat tot het stellen van vragen aan de sprekers en aan de (overige) advocaten van de sectie Ondernemingsrecht van Dirkzwager.

Programma

15.00 uur Ontvangst met koffie en thee
15.15 uur Deel 1: Algemene introductie over algemene voorwaarden
16.00 uur Pauze met koffie en thee
16.15 uur Deel 2: Verdieping – De consument als afnemer & Algemene voorwaarden in het internationale verkeer
17.00 uur Afsluiting en borrel met gelegenheid tot stellen van vragen

Meer informatie

Mocht u vooraf meer willen weten over deze workshop, neem dan contact op met Cindy Snelders-van de Kamp (snelders@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 13) of Lotte te Linde (telinde@dirkzwager.nl, telefoon: 026 353 83 71).

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

7juni
2018
Arnhem - Dirkzwager advocaten & notarissen 15:00 - 17:00 uur
Sectoren
Expertises
Thema
Voor wie
De workshop is bedoeld om ‘legal awareness’ te creëren voor iedereen die in de (zakelijke) praktijk met algemene voorwaarden te maken heeft. De workshop is dus nuttig voor onder andere zelfstandig ondernemers, inkopers, verkopers en bedrijfsjuristen.