Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Bedrijfsjuristenbijeenkomst: 'Actualiteiten Verbintenissenrecht' op 12 november 2019
Het event heeft al plaatsgevonden op 12 november 2019

SeminarBedrijfsjuristenbijeenkomst: Actualiteiten Verbintenissenrecht

De komende Bedrijfsjuristenbijeenkomst van Dirkzwager is op dinsdag 12 november 2019 en heeft als onderwerp: 'Actualiteiten Verbintenissenrecht'.

De bijeenkomst wordt verzorgd door mr. A. (Sander) Steneker. Steneker is Universitair hoofddocent burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit, rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank ’s Hertogenbosch en docent aan de Grotius Academie. Aan de hand van recente jurisprudentie worden de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen tijd op het gebied van het verbintenissenrecht behandeld. De bijeenkomst heeft een praktische invalshoek, zodat u de opgedane kennis en nuttige tips kunt gebruiken in uw dagelijkse praktijk als legal counsel.

 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Programma

U bent vanaf 14.45 uur van harte welkom. De bijeenkomst start om 15.00 uur en wordt omstreeks 17.30 uur afgesloten. Tussendoor is er een pauze en ook aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten met onze collega’s en met uw collega bedrijfsjuristen in onze gezellige bar.

 

Opleidingspunten

Door deelname aan deze bijeenkomst kunt u 2 opleidingspunten van de Nederlandse Orde van Advocaten behalen.

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Dinsdag12november
2019
Het event is geweest
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 15:00 - 17:30 uur
Voor wie
Bedrijfsjuristen
Spreker(s)
Karin Harmsen, Lotte te Linde, Sander Steneker,
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events