Tickets
Gratis
Tijd
15:00 - 17:15 uur
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Actualiteiten Verbintenissenrecht
Event

Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Actualiteiten Verbintenissenrecht

Het jaar 2020 was nog maar net begonnen toen wij te maken kregen met de coronacrisis. Hierdoor was het niet mogelijk om onze jaarlijkse bijeenkomst voor bevriende bedrijfsjuristen te organiseren. Nu na twee jaar is het dan eindelijk weer toegestaan om elkaar weer te ontmoeten.

Deze editie van de bedrijfsjuristenbijeenkomst wordt verzorgd door mr. dr. A. (Alexander) Steneker - universitair hoofddocent burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen en rechter-plaatsvervanger Rechtbank Oost-Brabant.

Aan de hand van recente jurisprudentie worden de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen tijd op het gebied van het verbintenissenrecht behandeld. De bijeenkomst heeft een praktische invalshoek, zodat u de opgedane kennis en nuttige tips kunt gebruiken in uw dagelijkse praktijk als legal counsel of bedrijfsjurist.

Uiteraard is er in de pauze en na afloop ook voldoende tijd om bij te praten en met elkaar het glas te heffen.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
15:00 - 17:15 uur
Dit event is goed voorPe 2 opleidingspunten.

Deze bijeenkomst is geschikt voor bedrijfsjuristen.

Pe 2

Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Opleidingspunten

Programma

14:45 Ontvangst
15:00 Start presentatie
17:15 Borrel

Locatie

Wijnmuseum Robbers & van den Hoogen
Velperweg 23
6824 BC Arnhem
Komt u met het openbaar vervoer? Reisplanner
Komt u met de auto? Navigatie

Sprekers

mr. dr. A. (Sander) Steneker

Hoofddocent Radboud Universiteit

Sander Steneker is Universitair hoofddocent burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit, rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank ’s Hertogenbosch en docent aan de Grotius Academie.

Lotte te Linde

Advocaat

Lotte is sinds 2016 werkzaam op de sectie Ondernemingsrecht in Arnhem. Daarvoor heeft Lotte Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar zij de afstudeerrichtingen Burgerlijk recht en Strafrecht volgde. Tijdens haar studie heeft Lotte tevens relevante werkervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren in Nederland en op de Nederlandse Antillen en binnen de rechterlijke macht. Lotte haar dagelijkse praktijk bestaat uit het adviseren over en begeleiden van geschillen binnen de rechtspersoon, het begeleiden van fusies en overnames en het adviseren over commerciële contracten zoals (distributie-, franchise- en agentuurovereenkomsten).

Karin Harmsen

Advocaat - Associate partner

Advocaat Ondernemingsrecht | Corporate Litigation | Contractenrecht | Bestuurdersaansprakelijkheid | Dirkzwager legal & tax

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events