Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 25 november 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Bescherm uw naam op internet! najaar 2021
Webinar

Bescherm uw naam op internet! najaar 2021

Joost Becker en Lorena van den Berg organiseren op donderdag 25 november 2021 over de bescherming van uw naam een seminar.

Onderscheidingstekens die online worden gevoerd door uw bedrijf, zijn handelsnaam- en merkrechtelijk te beschermen. Dat geldt ook voor uw domeinnaam, social media kanalen en Google Adwords campagnes.

Aan bod komen de volgende onderwerpen:

  • Welke bescherming bieden uw merk- en handelsnamen, domeinnamen en AdWords?
  • Wordt in de praktijk onderscheid gemaakt tussen online content, websites, social media kanalen?
  • Wat kan ik effectief doen bij kopieergedrag?

We bespreken bovendien een aantal recente voorbeelden uit de rechtspraktijk, van (on)toelaatbaar kopiëren en navolgen van namen en reclames op internet.

Na het bijwonen van dit webinar weet u in de toekomst beter wanneer het tijd is om in te grijpen, en welke (juridische) stappen u dan kunt zetten.

Joost Becker en Lorena van den Berg zijn specialist op het gebied van merken, handelsnamen, merken en oneerlijke concurrentie.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:30 uur
Donderdag 25 november 2021 Webinar Online

Dit webinar wordt aangeboden aan alle ondernemers die producten op internet verkopen en daarvoor reclame maken.

Programma

13:50 Inloggen met ontvangen link op Google Chrome
14:00 Aanvang webinar
15:30 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Lorena van den Berg

Advocaat

Ik werk als advocaat op de sectie Intellectueel Eigendomsrecht (IE), IT- en privacyrecht. In mijn dagelijkse praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met het procederen en adviseren op het gebied van het auteursrecht, merken- en modellenrecht, handelsnaamrecht en reclamerecht. Ook stel ik (licentie)overeenkomsten op. Daarnaast houd ik mij bezig met het adviseren over IT-contracten en het procederen bij mislukte automatisering. Vragen of kennismaken? Neem gerust contact met mij op via 06 43 01 20 96 of vandenberg@dirkzwager.nl

Joost Becker

Advocaat - Partner

Specialist Intellectuele Eigendom (IE): auteursrecht, merken, modellenrecht, handelsnamen, domeinnamen, adwords, slaafse nabootsing & misleidende en vergelijkende reclame en oneerlijke handelspraktijken. In mijn dagelijkse praktijk sta ik diverse ondernemers bij, van multinationals tot het MKB, met advies-, proces- en contractenwerk (overdracht, licenties, NDA, R&D, JDA, etc.). Daarnaast geef ik regelmatig seminars & lezingen over uiteenlopende onderwerpen op IE-gebied en biedt alle mogelijke ondersteuning op het gebied van IE en branding. Ik publiceer ook regelmatig over IE-recht. Vragen of kennismaken? Neem gerust contact met mij op via 088 - 24 24 100 of becker@dirkzwager.nl

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events