Tickets
Op uitnodiging
Tijd
20:15 - 23:00 uur
Vrijdag 24 juni 2022 Stadstheater Arnhem
Cultuurevent
  1. Home
  2. Events
  3. Cultuurevents
  4. Introdans - End of Season
Dans

Introdans - End of Season

Traditiegetrouw presenteert Introdans een feestelijke uitsmijter aan het einde van het theaterseizoen. Dit End of Season-programma is een feest voor alle zintuigen. Sfeervolle balletten, prachtige live muziek van een compleet Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel, en nog een première op de koop toe. Een belevenisvol slot van een gouden jubileumseizoen!

Op het programma staan PetricorConcerto en Chairman Dances van Lucinda Childs, Sechs Tänze en Petite Mort van Jiří Kylián en een gloednieuwe Ontmoeting van Adriaan Luteijn over families.

Programma

Aanvang van de voorstelling is 20:15 uur

Locatie

Stadstheater
Velperbinnensingel 10
6811 BP Arnhem

Introdans

Onze missie

Dans in de ruimste zin van het woord onder de aandacht brengen van een zo groot mogelijk publiek. Dat is onze missie, al sinds de oprichting van Introdans in 1971. De danskunst als doel op zich om van te genieten en tevens als middel om mensen erbij te laten horen, te verbinden en mee te laten doen. Ontmoeting en participatie staan centraal in ons denken en handelen. Het publiek is altijd uitgangspunt in ons beleid. Want we beogen een blijvende relatie tussen dans, ons gezelschap en ons publiek en daarin sluiten we niemand uit.

Tickets Voor dit optreden
Op uitnodiging
20:15 - 23:00 uur
Vrijdag 24 juni 2022 Stadstheater Arnhem
Maximaal 2 kaarten per persoon
Inspirerende danskunstenaars uit de hele wereld maken ons repertoire dat we op wereldberoemde podia presenteren.

Andere komende cultuurevents