Zoeken
  1. Dirkzwager Academy Cursus Actualiteiten Privacyrecht
Het event heeft al plaatsgevonden op 20 november 2018

ActualiteitencursusDirkzwager Academy Cursus Actualiteiten Privacyrecht

Het privacyrecht ontwikkelt zich razendsnel. Het is dus zaak goed op de hoogte te blijven. De Dirkzwager Academy organiseert daarom op dinsdag 20 november 2018 – alweer voor de 5e keer op rij – de cursus Actualiteiten Privacyrecht. Wegens grote belangstelling voor deze cursus wordt deze dit keer gehouden in het nabijgelegen Posttheater.

Inhoud cursus

Tijdens de cursus komt een selectie van de meest relevante actualiteiten op het gebied van privacyrecht aan de orde. Dit betreft onder meer:

  • interessante rechterlijke uitspraken in Nederland en op Europees niveau;
  • handhaving door de toezichthouder;
  • de laatste stand van zaken rondom de wetgeving (AVG en UAVG, cookiewetgeving, etc.);
  • relevante opinies en andere uitingen van de (gezamenlijke) toezichthouders.

Al deze ontwikkelingen zullen worden becommentarieerd en in onderling verband worden geplaatst. Daarbij zal niet alleen aandacht zijn voor de juridische aspecten van een bepaalde ontwikkeling, maar ook voor de (mogelijke) praktische consequenties daarvan.

Programma

Vanaf 13.00 bent u welkom; de cursus start om 13.30 uur. Het programma bestaat uit drie blokken van steeds een uur, afgewisseld met een korte pauze. De cursus zal daarmee zo rond 17.00u zijn afgelopen. Aansluitend is er de gelegenheid nog na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Kosten & annulering

Deelname aan deze cursus kost €295,- (excl. BTW). Indien u zich uiterlijk 23 oktober 2018 inschrijft, betaalt u slechts €250,- (excl. BTW). U ontvangt na inschrijving een factuur; na ontvangst door ons van uw betaling is uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons een definitieve bevestiging.

Annulering dient schriftelijk of per e-mail te geschieden. U kunt tot en met 13 november 2018 kosteloos annuleren; de deelnamekosten worden volledig gecrediteerd. Bij annulering na 13 november 2018, wordt 50% van de deelnamekosten gecrediteerd.

Opleidingspunten

Dirkzwager is door de Nederlandse Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstituut. Gezien de hoge kwaliteit en duur van deze cursus ontvangt u (indien u hiervoor in aanmerking komt) 3 PO-punten voor deelname. U ontvangt van ons een certificaat van deelname.

Cursusmateriaal & naslagwerk voor de deelnemers

De cursus wordt ondersteund met informatieve en uitgebreide slides. Ook worden alle uitspraken en overige besproken documenten in een e-book gebundeld. Alle cursisten ontvangen de slides en het e-book per e-mail.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor juristen die in de praktijk met privacy te maken hebben. Tijdens de cursus wordt de verdieping in het privacyrecht gezocht. Het is dan ook aan te bevelen ten minste een behoorlijke basiskennis van het privacyrecht te hebben.

Voor wie nog weinig tot geen kennis van het privacyrecht heeft: waarschijnlijk wordt in het voorjaar van 2019 weer een basiscursus privacyrecht georganiseerd.

Locatie

Het Posttheater
Rosendaalsestraat 27
6824 CA Arnhem

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Expertise(s)
Thema('s)
Dinsdag20november
2018
Het event is geweest
Arnhem - Het Posttheater 13:00 - 17:00 uur
Voor wie
Juristen met behoorlijke basiskennis van het privacyrecht.
Spreker(s)
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events