Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Dirkzwager seminar Actualiteiten Bouwrecht op 3 december 2019

SeminarDirkzwager seminar Actualiteiten Bouwrecht op 3 december 2019

Dirkzwager organiseert jaarlijks, aan het einde van het jaar het seminar Actualiteiten Bouwrecht, dit jaar is dat op dinsdag 3 december 2019.

Onze specialisten Robert Rijpstra, Tony van WijkFrank CornelissenTeun van der Weijden en Iris Docter gaan deze middag in op de verschillende, voor de praktijk belangrijke ontwikkelingen op het gebied van bouwrecht.

Wij bieden u ook de gelegenheid om uw eigen vraagstukken te bespreken. Als u vragen heeft of een interessante casus die u tijdens het seminar wil bespreken, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via f.cornelissen@dirkzwager.nl

 

 

Programma

14:00 uur Ontvangst

14:30 uur Deel 1 van het seminar

15:30 uur Pauze

15:45 uur Deel 2 van het seminar

16:45 uur Afsluiting en aansluitend borrel

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Sector(en)
Expertise(s)
Thema('s)
Dinsdag3december
2019
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 14:30 - 16:45 uur
Voor wie
Eenieder die zich bezig houdt met bouw, aanneming en infrastructurele werken, variërend van projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en ziekenhuizen tot inkopers bij overheden, vastgoedbeheerders, beleggers en makelaars.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.