De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
17:00 - 23:59 uur
Woensdag 16 september 2020
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Fiscale update Prinsjesdag
Prinsjesdag update

Fiscale update Prinsjesdag

Wilt u weten welke fiscale maatregelen en wijzigingen we in 2021 tegemoet kunnen zien?

Dit jaar was een memorabele Prinsjesdag waarin de verschillende ingrijpen fiscale maatregelen en hervormingen bekend zijn gemaakt.

Hierbij bieden wij u een document aan waarin de aankondigingen met de belangrijkste fiscale maatregelen en hervormingen uit het Belastingplan 2021 zijn verwerkt.

Daarnaast hebben wij een mondelinge toelichting opgenomen.

 

Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact op met uw adviseur of neem contact op met een van onze specialisten Robert de Vries of Cuno Wittrock.

 

Sector Ondernemingen
Expertises Fiscaal advies
Tickets Voor dit event
Gratis
17:00 - 23:59 uur
Woensdag 16 september 2020

Deze update is interessant en bestemd voor ondernemingen.

Programma

17:00 Update fiscale belastingmaatregelen en hervormingen

Locatie

Fiscale update Prinsjesdag


Sprekers

Jondalar van Heugten

Belastingadviseur

Jondalar is belastingadviseur bij Dirkzwager. In zijn dagelijkse praktijk adviseert hij nationale en internationale ondernemingen alsmede directeur-grootaandeelhouders. Hij richt zich hierbij op financieringsstructuren, herstructureringen, bedrijfsopvolgingsstructuren, vermogens- en privacybescherming en vastgoed. Jondalar is aspirant-lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Daarnaast is Jondalar annotator/auteur van het vakblad Belasting Advies in de praktijk. Dit vakblad behandelt geselecteerde jurisprudentie op het gebied van de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en overdrachtsbelasting.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events