Tickets
Gratis
Tijd
14:30 - 16:00 uur
Maandag 17 mei 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Herhaling: Cybersecurity: van preventie tot crisismanagement
Webinar

Herhaling: Cybersecurity: van preventie tot crisismanagement

Een cyberincident zoals ransomware of een Ddos-aanval kan desastreuze gevolgen hebben voor uw bedrijfsvoering. Preventie door bijvoorbeeld technische beveiliging is niet altijd voldoende om een cyberincident te voorkomen.

Het is dan ook cruciaal om weerbaar te zijn en snel en adequaat te kunnen handelen. In korte tijd komt er veel op een organisatie af: wat moet er gebeuren? Is er (ook) sprake van een datalek? Wie moet ik informeren? Wat zijn de gevolgen? Deze en andere vragen zullen aan bod komen in dit gratis webinar.

Weerbaarheid bij Cyberincidenten
Tijdens dit webinar behandelen wij de belangrijkste juridische en praktische aspecten van cyberincidenten en datalekken. Stap voor stap nemen wij u mee in het proces van cybersecurity en incident management. Aan het einde van deze workshop bent u volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving rondom datalekken en cyberincidenten. Er is voldoende gelegenheid om uw vragen via de openbare of priv├ę chat te stellen aan sprekers.

De workshop wordt verzorgd door specialisten Nynke Brouwer en Dafne de Boer. Zij maken deel uit van het Dirkzwager Cybersecurity Team en informeren u vanuit hun ruime praktijkervaring op het gebied van privacyrecht, IT-recht en aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Deelname aan dit webinar is geheel kosteloos.

Programma

14:20 Inloggen met ontvangen link via Google Chrome
14:30 Aanvang webinar
16:00 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online
Tickets Voor dit event
Gratis
14:30 - 16:00 uur
Maandag 17 mei 2021 Webinar Online

Dit webinar is bedoeld voor zowel juristen als niet-juristen die meer willen weten over de juridische aspecten van cybersecurity en cyberweerbaarheid. Dit webinar is eerder gegeven op 27 oktober 2020 en betreft dus een herhaling.

Sprekers

Nynke Brouwer

Advocaat - Senior

Ik ben gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. In het bijzonder houd ik mij bezig met cyberrisico's, cybersecurity, cyberverzekeringen en privacy. Op 7 oktober 2021 heb ik met succes mijn proefschrift, getiteld 'De cyberverzekering vanuit civielrechtelijk perspectief', verdedigd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2021 werd ik uitgeroepen tot Legal Woman of the Year.

Dafne de Boer

Advocaat

Dafne is gespecialiseerd op het gebied van IT- en privacyrecht. Dafne adviseert en ondersteunt organisaties en ondernemingen bij compliancevraagstukken over onder meer het interne- en externe privacybeleid, het verwerkingsregister, DPIA's, verwerkersovereenkomsten en internationale gegevensdoorgifte. Ook begeleidt Dafne organisaties en ondernemingen bij de afhandeling van datalekmeldingen en bij toezichts- en handhavingsacties van de Autoriteit Persoonsgegevens. Dafne geeft regelmatig webinars en schrijft artikelen in vakbladen en blogartikelen op de website.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events