Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Lunchseminar Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen

SeminarLunchseminar Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen

Aan welke regels moet een aanbesteding voor een warmtenet voldoen en wat zijn de valkuilen bij een aanbesteding van laadpalen.

Dirkzwager organiseert voor inkopers vijf lunchseminars over het aanbesteden van verschillende diensten. Deze lunchseminars zijn in een reeks te volgen maar ook los van elkaar.

Het programma van Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen op dinsdag 21 april 2020

De regels voor de aanbesteding van een warmtenet zijn niet erg duidelijk. De Nederlandse Electriciteits-en Gaswet gaat over elektriciteits- en gasnetten, maar niet over warmtenetten. Wel bestaan richtlijnen die de aanbestedingsprocedure toegankelijker moeten maken voor het MKB. Voor het plaatsen van laadpalen schrijven gemeenten en provincies schrijven vaak grootschalige aanbestedingen uit. Bij deze aanbestedingen hoort specifieke kennis, want elke aanbesteding is anders en wordt op maat toegepast voor de lokale situatie.

In dit lunchseminar wordt u bijgepraat over een aantal belangrijke zaken die bij het aanbesteden van wamtenetten en laadpalen komen kijken.

De onderwerpen van de lunchseminars:

 

Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

 

Programma

12:00 uur ontvangst en lunch

12:30 uur seminar

14:00 uur einde

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Dinsdag21april
2020
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 12:30 - 14:00 uur
Voor wie
Voor inkopers van tijdelijk personeel en andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.