De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
10:00 - 11:30 uur
Dinsdag 23 maart 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Reorganisatie-webinar: Doelmatig ondernemen in een periode na corona
Webinar

Reorganisatie-webinar: Doelmatig ondernemen in een periode na corona

Nederland hoopt in 2021 de draad te kunnen oppakken en aan te komen bij het ‘nieuwe’ normaal. Ondernemers hebben alle zeilen bijgezet om hun bestaande ondernemingen draaiende te houden en de directe gevolgen van de coronapandemie het hoofd te bieden. Tegelijkertijd is de wereld om ons heen veranderd. Bij veel ondernemers leeft de vraag of hun onderneming nog wel op het ‘nieuwe’ normaal is toegerust.

Duidelijk is dat de NOW-regeling van de overheid niet (meer) aan het treffen van bedrijfseconomische maatregelen (en daarmee eventueel gepaard gaande ontslagen) in de weg staat.

Voor het doorvoeren van een reorganisatie zijn niet enkel financiële overwegingen van belang. Ook wanneer de continuïteit van ondernemingen als zodanig niet (meer) in gevaar is, kunnen ondernemers organisatorische maatregelen treffen die nodig zijn om zich te verzekeren van een doelmatig en competitief voortbestaan op de korte en langere termijn.

Reorganisatie-webinar: Doelmatig ondernemen in een periode na corona.

Een reorganisatie is voor veel ondernemers geen dagelijkse kost. Ondernemers realiseren zich vaak niet dat zij de nodige beleidsruimte hebben om hun bedrijfsvoering en personele  bezetting aan te passen, óók als het water niet aan de lippen staat. Wij bieden u graag de nodige handvatten om de mogelijkheden voor een reorganisatie (zowel groot als klein) in kaart te brengen en door te voeren.

Op dinsdag 23 maart 2021 van 10:00 uur tot 11:30 uur verzorgen Cas Jacobs (advocaat-senior) en Boy Stenden (advocaat) het reorganisatie-webinar ‘doelmatig ondernemen in een periode na corona’. Wij schetsen u de beleidsruimte van de ondernemer en de aandachtspunten bij een reorganisatie, maar voorzien u ook graag van de nodige praktische tips & tricks.

Tijdens het webinar kunt u via de chatservice vragen stellen. Waar mogelijk zullen wij de vragen direct tijdens het webinar bespreken.

Heeft u Interesse? Meld u dan aan. Deelname is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
10:00 - 11:30 uur
Dinsdag 23 maart 2021 Webinar Online

Dit webinar is interessant voor ondernemers, werkgevers, HR-professionals, finance-professionals.

Programma

09:50 Inloggen via de ontvangen link via Google Chrome
10:00 Aanvang webinar
11:30 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Cas Jacobs

Advocaat - Senior

In het kader van de dubbelstudie Recht & Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen rondde Cas in 2010 de master Nederlands Recht af, om vervolgens in 2012 de master Bedrijfskunde te voltooien. Cas is sinds 2012 werkzaam als advocaat bij Dirkzwager, waar hij binnen de sectie Aansprakelijkheid- Schade en Verzekering zijn advocaat-stage doorliep. Sinds 2015 werkt Cas binnen de sectie Arbeidsrecht. Cas adviseert en procedeert op het gebied van individueel en collectief arbeidsrecht. Hij focust zich op reorganisaties en het medezeggenschapsrecht en begeleidt regelmatig trajecten voor (multi)nationale en middelgrote ondernemingen. Cas is lid van de Raad van Toezicht van Stichting Luxor Live, een bekend Arnhems poppodium.

Boy Stenden

Advocaat

Boy is vanaf 2014 werkzaam als advocaat. In 2018 heeft hij de specialisatieopleiding arbeidsrecht met succes afgrond. Binnen de sectie arbeidsrecht adviseert en procedeert Boy op het terrein van individueel en collectief arbeidsrecht. Hij houdt zich bezig met het ontslagrecht, de WNT, cao-recht, stakingen en platformwerkgevers. Boy gaat daarbij geen uitdaging uit de weg en zoekt naar werkbare oplossingen voor zijn cliënten. Cliënten omschrijven hem als gedreven, oplossingsgericht en betrokken.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events