Tickets
Gratis
Tijd
16:30 - 18:30 uur
Vrijdag 22 april 2022 Inspyrium Cuijk
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Reünie Dirkzwager
Event

Reünie Dirkzwager

Op 26 november 2021 was het 135 jaar geleden dat Dirkzwager is ontstaan. Daarmee is Dirkzwager een kantoor met een rijke historie waar de oud-medewerkers onderdeel van zijn geweest.

Dit heugelijke feit willen wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij hebben daarom oud-medewerkers uitgenodigd voor een gezamenlijke borrel met huidige medewerkers. 

Vanaf 22 april a.s. zal Dirkzwager een nieuwe weg inslaan. Aangezien jij onderdeel bent van onze rijke historie willen wij graag onze plannen voor de toekomst met jou delen.
 
Je bent daarom op 22 april aanstaande van 16.30 tot 18.30 uur van harte uitgenodigd in het Inspyrium (te Cuijk) voor een gezamenlijke borrel van oud-medewerkers en huidige medewerkers.
 
Je kunt je aanmelden via de aanmeldbutton. Via dit formulier kun je ook eventuele gewijzigde adresgegevens etc. opgeven zodat je weer met actuele gegevens in ons bestand komt te staan.
  
Heb je nog contact met oud-collega’s en hoor je dat zij geen uitnodiging hebben gehad, laat hen dan ook vooral weten dat zij van harte welkom zijn.
 
Wij hopen jullie in groten getale te ontmoeten op 22 april 2022.

 

Programma

16:30 Aanvang reünie
18:30 Einde reünie

Locatie

Inspyrium
Beerseweg 45
5431 LB Cuijk
Komt u met de auto? Navigatie
Tickets Voor dit event
Gratis
16:30 - 18:30 uur
Vrijdag 22 april 2022 Inspyrium Cuijk

Oud-medewerkers van Dirkzwager door de jaren heen.

Sprekers

Selma van Ramele

Advocaat - Partner

Selma werkt sinds 2001 met veel plezier als advocaat bij Dirkzwager. Ze is een van onze partners op de afdeling ondernemingsrecht. Selma ondersteunt haar cliënten bij transacties (fusies, overnames en herstructureringen). Verder adviseert, wijzigt en stelt Selma allerlei commerciële contracten op. Selma is voor veel cliënten een persoonlijk adviseur met wie ze kunnen sparren. Zonder de juridische inhoud uit het oog te verliezen, kijkt zij tevens naar het ondernemingsbelang. Cliënten omschrijven haar als scherp, toegankelijk, betrokken en enthousiast. Sinds 2019 is Selma lid van het bestuur van Dirkzwager. Ze vindt het een eer op deze wijze een bijdrage te leveren aan de richting en toekomst van Dirkzwager.

Ernst-Jan van de Pas

Bestuurder

Ik beschouw mezelf als “technology-advocaat” waarbij ik mij toeleg op IT-recht, Innovatie en Intellectueel Eigendomsrecht. Ik werk onder meer voor ziekenhuizen, VVT-zorginstellingen, overheidsinstellingen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Iman Stratenus

Bestuurder

Vanaf 15 augustus 2020 is Iman Stratenus gestart als professioneel bestuurder bij Dirkzwager legal & tax. Hij brengt ruim 24 jaar ervaring mee in het leiden en adviseren van bedrijven en organisaties.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events