De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 16:30uur
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Tech-licensing en Tech Partnerships in de zorg
Seminar

Tech-licensing en Tech Partnerships in de zorg

(Verplaatst als webinar naar 30 juni a.s.) Technologische samenwerkingen en licenties zijn aan de orde van de dag. Steeds vaker bundelen zorginstellingen en tech-leveranciers hun krachten.

In verband met corona is dit seminar is verplaatst en wordt als webinar gegeven op 30 juni a.s.

Om op deze manier mooie nieuwe innovaties te ontwikkelen waarbij de maatschappij gebaat is. In dat kader maken partijen afspraken met elkaar over de rechten op en het gebruik van de innovaties. Dat gaat in de praktijk met de nodige valkuilen, uitdagingen en kansen. Op welke wijze valoriseert u als zorgaanbieder uw intellectuele eigendomsrechten het beste en waar moet u aan denken als u samenwerkingen aangaat voor de ontwikkeling van nieuwe innovaties?

Onze specialisten Ernst-Jan van de Pas (specialist IT-recht), Christel Jeunink (specialist IE-recht) en Sjaak van der Heul (specialist mededingingsrecht), zullen deze vragen voor u beantwoorden tijdens het seminar ‘Tech-licensing en Tech-Parnerships in de zorg’. Zij zullen daarbij ingaan op veel voorkomende issues in licenties en samenwerkingsovereenkomsten in de zorgbranche.  De focus ligt daarbij met name op de contractuele en mededingingsrechtelijke aspecten. 

TicketsVoor dit event
Gratis
14:00 - 16:30uur
Dit seminar is bestemd voor juristen en niet-juristen in de zorgbranche en in het IT- en het IE recht.

Programma

13.30 uur ontvangst

14:00 uur aanvang presentaties

15:00 uur pauze

15:30 uur vervolg presentaties

16:30 uur afsluiting en borrel

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem
Komt u met de auto? Navigatie

Sprekers

Christel Jeunink

Advocaat - Senior

Christel Jeunink is sinds 2001 advocaat op het gebied van intellectuele eigendom, reclamerecht en internetrecht. Haar focus ligt op begeleiden van research & development trajecten en het adviseren over samenwerkings- en licentieovereenkomsten. Verder adviseert Christel over het merken-, handelsnaam-, modellen- en auteursrecht. Tevens is zij actief op het gebied van het reclamerecht en begeleid zij domeinnamengeschillen. Christel staat ondernemingen, kennisinstellingen en particulieren bij. Zij adviseert, procedeert en stelt contracten op voor haar cliënten.

Ernst-Jan van de Pas

Advocaat - Partner

Ik beschouw mezelf als “technology-advocaat” waarbij ik mij toeleg op IT-recht, Intellectueel Eigendomsrecht en bescherming van kostbare data en kennis. Ik werk onder meer voor kennisinstellingen, ziekenhuizen, overheidsinstelligen maar ook voor grote en kleinere ondernemingen variërend van multinationals tot start-ups.

Sjaak van der Heul

Advocaat - Senior

Sjaak is werkzaam in de vakgroep aanbesteding, mededinging en staatssteun op de sectie Ondernemingsrecht op onze kantoren in Arnhem en Nijmegen. Hij adviseert bedrijven en zorginstellingen over de mogelijkheden om samen te werken in overeenstemming met het mededingingsrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events