De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Tech-licensing en Tech Partnerships in de zorg

SeminarTech-licensing en Tech Partnerships in de zorg

Technologische samenwerkingen en licenties zijn aan de orde van de dag. Steeds vaker bundelen zorginstellingen en tech-leveranciers hun krachten.

Om op deze manier mooie nieuwe innovaties te ontwikkelen waarbij de maatschappij gebaat is. In dat kader maken partijen afspraken met elkaar over de rechten op en het gebruik van de innovaties. Dat gaat in de praktijk met de nodige valkuilen, uitdagingen en kansen. Op welke wijze valoriseert u als zorgaanbieder uw intellectuele eigendomsrechten het beste en waar moet u aan denken als u samenwerkingen aangaat voor de ontwikkeling van nieuwe innovaties?

Onze specialisten Ernst-Jan van de Pas (specialist IT-recht), Christel Jeunink (specialist IE-recht) en Sjaak van der Heul (specialist mededingingsrecht), zullen deze vragen voor u beantwoorden tijdens het seminar ‘Tech-licensing en Tech-Parnerships in de zorg’. Zij zullen daarbij ingaan op veel voorkomende issues in licenties en samenwerkingsovereenkomsten in de zorgbranche.  De focus ligt daarbij met name op de contractuele en mededingingsrechtelijke aspecten. 

Programma

13.30 uur ontvangst

14:00 uur aanvang presentaties

15:00 uur pauze

15:30 uur vervolg presentaties

16:30 uur afsluiting en borrel

Locatie

Dirkzwager legal & tax
Velperweg 1
6824 BZ Arnhem

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Dinsdag12mei
2020
Arnhem - Dirkzwager legal & tax 14:00 - 16:30 uur
Voor wie
Dit seminar is bestemd voor juristen en niet-juristen in de zorgbranche en in het IT- en het IE recht.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.