De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
12:30 - 13:30 uur
Donderdag 14 mei 2020 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. WEBINAR: Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen
Webinar

Lunchwebinar Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen, zelfs tijdens de coronacrisis

Ondanks de coronacrisis, geldt de aanbestedingsregelgeving onverkort. Aan welke regels moet een aanbesteding voor een warmtenet voldoen en wat zijn de valkuilen bij een aanbesteding van laadpalen.

Dirkzwager organiseert het lunchwebinar 'Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen' op donderdag 14 mei 2020. In dit lunchwebinar wordt u bijgepraat over een aantal belangrijke zaken die bij het aanbesteden van wamtenetten en laadpalen komen kijken.

De regels voor de aanbesteding van een warmtenet zijn niet erg duidelijk. De Nederlandse Electriciteits-en Gaswet gaat over elektriciteits- en gasnetten, maar niet over warmtenetten. Wel bestaan richtlijnen die de aanbestedingsprocedure toegankelijker moeten maken voor het MKB. Voor het plaatsen van laadpalen schrijven gemeenten en provincies schrijven vaak grootschalige aanbestedingen uit. Bij deze aanbestedingen hoort specifieke kennis, want elke aanbesteding is anders en wordt op maat toegepast voor de lokale situatie.

Het onderwerp van het volgende lunchwebinar:


Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
12:30 - 13:30 uur
Donderdag 14 mei 2020 Webinar Online
Voor inkopers van warmtenetten en laadpalen, maar ook andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.

Programma

12:20 uur via de ontvangen link inloggen 

12:30 uur aanvang webinar

13:30 uur einde

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Tony van Wijk

Advocaat - Partner

Advocaat & partner aanbestedings- en bouwrecht. Zijn cliënten zijn met name gemeenten, waterschappen, waterbedrijven, netbeheerders, universiteiten en zorginstellingen. Daarnaast staat hij ook regelmatig bedrijven bij, waaronder (ICT-)leveranciers en aannemers.

Maarten Kole

Advocaat - Partner

Iris Neddaoui-Docter

Advocaat

Iris is advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed op ons kantoor in Arnhem en is gespecialiseerd in het aanbestedings- en bouwrecht. Zij adviseert (semi-)overheden en ondernemingen onder meer bij aanbestedingsprocedures en het opstellen en beoordelen van onder andere bouw-, aannemings- en architectenovereenkomsten. Ook staat zij deze cliënten bij in gerechtelijke en arbitrale procedures.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events