De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. WEBINAR: Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen
Het event heeft al plaatsgevonden op 14 mei 2020

WebinarLunchwebinar Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen, zelfs tijdens de coronacrisis

Ondanks de coronacrisis, geldt de aanbestedingsregelgeving onverkort. Aan welke regels moet een aanbesteding voor een warmtenet voldoen en wat zijn de valkuilen bij een aanbesteding van laadpalen.

Dirkzwager organiseert het lunchwebinar 'Aanbesteden van warmtenetten en laadpalen' op donderdag 14 mei 2020. In dit lunchwebinar wordt u bijgepraat over een aantal belangrijke zaken die bij het aanbesteden van wamtenetten en laadpalen komen kijken.

De regels voor de aanbesteding van een warmtenet zijn niet erg duidelijk. De Nederlandse Electriciteits-en Gaswet gaat over elektriciteits- en gasnetten, maar niet over warmtenetten. Wel bestaan richtlijnen die de aanbestedingsprocedure toegankelijker moeten maken voor het MKB. Voor het plaatsen van laadpalen schrijven gemeenten en provincies schrijven vaak grootschalige aanbestedingen uit. Bij deze aanbestedingen hoort specifieke kennis, want elke aanbesteding is anders en wordt op maat toegepast voor de lokale situatie.

Het onderwerp van het volgende lunchwebinar:


Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Programma

12:20 uur via de ontvangen link inloggen 

12:30 uur aanvang webinar

13:30 uur einde

Locatie

Webinar

Online

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Donderdag14mei
2020
Het event is geweest
Online - Webinar 12:30 - 13:30 uur
Voor wie
Voor inkopers van warmtenetten en laadpalen, maar ook andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events