De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
14:00 - 15:45 uur
Dinsdag 12 mei 2020 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. WEBINAR: Actualiteiten Huurrecht & Huurrecht en de coronacrisis
Webinar

WEBINAR: Actualiteiten Huurrecht & Huurrecht en de coronacrisis

De huurrechtspecialisten Rutger Fabritius en Kristel Verkleij praten u bij over de actualiteiten van het huurrecht die zich in 2019 en begin 2020 hebben voorgedaan en vertellen u over de juridische impact van de coronacrisis op huurovereenkomsten.

De inhoud van het webinar is tweedelig. In het eerste deel (voor de pauze van 15 min.) bespreken we met u de gevolgen van de Coronacrisis voor de (ver)huurpraktijk. In het tweede deel (na de pauze) bespreken we met u de actuele jurisprudentie op het gebied van zowel het huurrecht bedrijfsruimte als het huurrecht woonruimte. Er is uiteraard gelegenheid om tijdens het webinar vragen te stellen.

Beide delen zijn zowel afzonderlijk als gezamenlijk te volgen.

Een greep uit de actuele onderwerpen:

  • de gevolgen van de Coronacrisis voor de (ver)huurpraktijk;
  • tijdelijke huurovereenkomsten woonruimte;
  • kwalificatie van huurovereenkomsten;
  • exploitatieverplichtingen in huurovereenkomsten;
  • voorkeursrecht van koop in huurovereenkomsten;
  • indeplaatsstelling;

Wij bieden u uiteraard ook de gelegenheid om uw eigen vraagstukken te bespreken. Als u vragen heeft of een interessante casus die u tijdens het webinar wil laten bespreken, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via fabritius@dirkzwager.nl

Tickets Voor dit event
Gratis
14:00 - 15:45 uur
Dinsdag 12 mei 2020 Webinar Online
Dit gratis webinar is interessant voor iedereen die met huurrecht te maken heeft en geïnteresseerd is in de meest actuele ontwikkelingen zeker in verband met de coronacrisis en jurisprudentie. Zowel op het gebied van het bedrijfs- als woonruimterecht. Tijdens het webinar worden diverse tips & tricks gegeven die in elke huurrechtpraktijk van pas kunnen komen. U heeft een ruime gelegenheid om vragen in te dienen.

Programma

13:50 uur Inloggen via ontvangen webinarlink (via chrome)

14:00 uur Aanvang deel I: De gevolgen van de coronacrisis voor de (ver)huurpraktijk

14:45 uur Pauze

15:00 uur Aanvang deel II: Actualiteiten huurrecht

15:45 uur Einde

 

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Rutger Fabritius

Advocaat

Rutger houdt zich bezig met het adviseren en procederen op het gebied van huurrecht, bouwrecht en overig vastgoedrecht. Hij staat zowel (semi-)overheden als commerciële partijen bij in een grote verscheidenheid aan juridische vraagstukken.

Kristel Verkleij

Advocaat

Kristel is werkzaam op de afdeling Overheid & Vastgoed op de vestiging in Arnhem. Zij houdt zich dagelijks bezig met het adviseren en procederen over civielrechtelijke en vastgoed-gerelateerde vraagstukken. Kristel is onder andere gespecialiseerd in het huurrecht en commercieel contractenrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events