De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
10:00 - 11:30 uur
Dinsdag 15 juni 2021 Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Webinar Bouwrecht: Schorsing, beëindiging in onvoltooide staat en ontbinding in de bouw
Webinar

Webinar Bouwrecht: Schorsing, beëindiging in onvoltooide staat en ontbinding in de bouw

Wat zijn de gevolgen als je als opdrachtgever een werk stil legt?

Welke rechten en plichten hebben opdrachtgever en de aannemer over en weer? Hoe beëindig je een werk vroegtijdig en welke (financiële) gevolgen heeft dit? En hoe zit dit met ontbinding van de aannemingsovereenkomst?

In het webinar Bouwrecht 'Schorsing, beëindiging in onvoltooide staat en ontbinding in de bouw' op dinsdag 15 juni a.s. vertellen bouwrechtspecialisten Merel van Helvoirt en Iris Neddaoui-Docter u in anderhalf uur hier graag meer over en worden theorie en praktijk afgewisseld.

Uiteraard is er ook ruimte voor inbreng van eigen vragen en casus. Mocht u vooraf vragen of een interessante casus willen voorleggen die u tijdens het webinar wil laten bespreken, dan doen zij dat graag. 
Wij verzoeken u die, waar mogelijk, al vooraf aan ons te sturen via docter@dirkzwager.nl.

Tijdens het webinar is er alle gelegenheid om (via de chat) vragen te stellen aan de sprekers.
Vragen die niet tijdens het webinar beantwoord kunnen worden, zullen alsnog achteraf worden beantwoord!

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Tickets Voor dit event
Gratis
10:00 - 11:30 uur
Dinsdag 15 juni 2021 Webinar Online

Voor iedereen die zich bezig houdt met bouw, aanneming en infrastructurele werken, variërend van projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en ziekenhuizen tot inkopers bij overheden, vastgoedbeheerders, beleggers en makelaars.

Programma

09:50 Inloggen met ontvangen link via Google Chrome
10:00 Aanvang webinar
10:50 Pauze
11:00 Voortzetting webinar 
11:30 Einde webinar

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Iris Neddaoui-Docter

Advocaat

Iris is advocaat op de sectie Overheid & Vastgoed op ons kantoor in Arnhem en is gespecialiseerd in het aanbestedings- en bouwrecht. Zij adviseert (semi-)overheden en ondernemingen onder meer bij aanbestedingsprocedures en het opstellen en beoordelen van onder andere bouw-, aannemings- en architectenovereenkomsten. Ook staat zij deze cliënten bij in gerechtelijke en arbitrale procedures.

Merel van Helvoirt

Advocaat

Merel adviseert (semi-)overheden en bedrijven bij hun aanbestedingsrechtelijke en/of bouwrechtelijke vraagstukken. Hierbij kan onder meer gedacht worden aan het adviseren over de juiste (gang van zaken in een)aanbestedingsprocedure en aan het adviseren van bedrijven over bouwovereenkomsten. Ook staat zij deze cliënten bij in procedures bij de civiele rechter en bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events