De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. WEBINAR Circulair aanbesteden

WebinarLunchwebinar Circulair aanbesteden

Afval bestaat in de circulaire economie niet.  Het verspillen van grondstoffen wordt verminderd door producten herbruikbaar te maken. Ondanks de coronacrisis, geldt de aanbestedingsregelgeving onverkort en hoe verloopt een circulaire aanbesteding.

Omdat het winnen van hoogwaardige grondstoffen steeds moeilijker wordt, is de circulaire economie voor veel bedrijven een beleidsprioriteit. Dirkzwager organiseert hiervoor op dinsdag 9 juni 2020 het lunchwebinar Circulair aanbesteden.

Bij circulair inkopen zorgt de inkopende partij dat de producten of materialen aan het einde van hun levensduur weer zo goed mogelijk in een nieuwe cyclus worden omgezet. Bij gemeenten en andere aanbestedende diensten zijn circulaire ambities en plannen veelal opgenomen in de beleidsplannen. De complexe regelgeving en procedures zijn echter grote hindernissen bij het circulair aanbesteden.

Tijdens het lunchwebinar vertellen Tony van Wijk en Bart de Haan u meer over de valkuilen bij deze procedures.

Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Meld u nu aan! Deelname is kosteloos.

Programma

12:20 uur via de ontvangen link inloggen

12:30 uur aanvang webinar

13:30 uur einde

Locatie

Webinar

Online

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Dinsdag9juni
2020
Online - Webinar 12:30 - 13:30 uur
Voor wie
Voor inkopers maar ook andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.