De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Tickets
Gratis
Tijd
12:30 - 13:30uur
Dinsdag 9 juni 2020Webinar Online
Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. WEBINAR Circulair aanbesteden
Webinar

Lunchwebinar Circulair aanbesteden

Afval bestaat in de circulaire economie niet.  Het verspillen van grondstoffen wordt verminderd door producten herbruikbaar te maken. Ondanks de coronacrisis, geldt de aanbestedingsregelgeving onverkort en hoe verloopt een circulaire aanbesteding.

Omdat het winnen van hoogwaardige grondstoffen steeds moeilijker wordt, is de circulaire economie voor veel bedrijven een beleidsprioriteit. Dirkzwager organiseert hiervoor op dinsdag 9 juni 2020 het lunchwebinar Circulair aanbesteden.

Bij circulair inkopen zorgt de inkopende partij dat de producten of materialen aan het einde van hun levensduur weer zo goed mogelijk in een nieuwe cyclus worden omgezet. Bij gemeenten en andere aanbestedende diensten zijn circulaire ambities en plannen veelal opgenomen in de beleidsplannen. De complexe regelgeving en procedures zijn echter grote hindernissen bij het circulair aanbesteden.

Tijdens het lunchwebinar vertellen Tony van Wijk en Bart de Haan u meer over de valkuilen bij deze procedures.

Voor meer (inhoudelijke) informatie over het seminar kunt u contact opnemen met Tony van Wijk (vanwijk@dirkzwager.nl). Inhoudelijke vragen of casus die u tijdens het seminar besproken zou willen zien of waarop u de aandacht wil vestigen, kunt u ook sturen naar vanwijk@dirkzwager.nl.

Meld u nu aan! Deelname is kosteloos.

TicketsVoor dit event
Gratis
12:30 - 13:30uur
Dinsdag 9 juni 2020Webinar Online

Voor inkopers maar ook andere geïnteresseerden, juridisch als niet juridisch.

Programma

12:20 uur via de ontvangen link inloggen

12:30 uur aanvang webinar

13:30 uur einde

Locatie

Webinar

Online

Sprekers

Tony van Wijk

Advocaat - Partner

Advocaat & partner aanbestedings- en bouwrecht. Zijn cliënten zijn met name gemeenten, waterschappen, waterbedrijven, netbeheerders, universiteiten en zorginstellingen. Daarnaast staat hij ook regelmatig bedrijven bij, waaronder (ICT-)leveranciers en aannemers.

Bart de Haan

Advocaat - Senior

Bart de Haan is in 2005 beëdigd als advocaat en is sinds 1 oktober 2017 werkzaam bij Dirkzwager op de sectie Overheid en Vastgoed. Hij is gespecialiseerd in het bestuursrecht, meer in het bijzonder het omgevingsrecht.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events