De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. WEBINAR cybersecurity en business continuity in coronatijd

WebinarCybersecurity en business continuity in coronatijd

Tijdens de coronacrisis is het nieuwe devies ‘thuiswerken indien mogelijk’. In veel gevallen gaat dat dankzij moderne ICT-voorzieningen verrassend goed. Ook levert het regelmatig leuke, of minder leuke, inkijkjes in de privélevens van medewerkers op.

Tegelijkertijd brengt het dit thuiswerken ook wel kwetsbaarheden aan het licht. De ICT apparatuur van de medewerker thuis die voorheen hooguit incidenteel werd gebruikt om op te werken, behoort nu opeens – en ongevraagd – min of meer tot het applicatielandschap van de onderneming. Uitval van een consumentenaansluiting voor internet leidt opeens tot productiviteitsverlies. En waar beveiliging altijd al zo sterk is als de zwakste schakel, worden er nu met massaal thuiswerken mogelijk opeens wel erg veel (potentieel) zwakke schakels ineens aan uw applicatielandschap toegevoegd.

Hoe gaat u hier als onderneming of instelling mee om? Wat wordt er in dit kader van uw organisatie verwacht? Wat mag u van medewerkers verwachten en waar houdt de controle daarop door u als werkgever op?

Tijdens dit webinar zullen advocaten Nynke Brouwer en Mark Jansen ingaan op deze en aanverwante vragen rondom het thema ‘cybersecurity en business continuity in coronatijd’. Nynke is als advocaat gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Daarnaast verricht zij promotieonderzoek aan de Radboud Universiteit op het gebied van privaatrecht en cyberverzekeringen. Mark is specialist in alle facetten van ICT en privacy. Samen maken ze bovendien deel uit van het privacyteam van Dirkzwager.

U kunt eventueel vooraf uw vragen inzenden naar Nynke brouwer@dirkzwager.nl en/of Mark m.jansen@dirkzwager.nl. Zij zullen dan hun best doen die te verwerken in de presentatie, uiteraard zonder uw naam hierbij te noemen.

Meld u snel aan! Deelname aan dit webinar is kosteloos. 

Programma

14.20 uur inloggen via de ontvangen link 

14:30 uur aanvang webinar

15:30 uur einde

Locatie

Webinar

Online

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Donderdag18juni
2020
Online - Webinar 14:30 - 15:30 uur
Voor wie
Dit webinar is bedoeld voor zowel werkgevers, IT-specialisten, juristen als niet-juristen die meer willen weten over cybersecurity en business continuity.
Opleidingspunten

Voor dit webinar worden er geen PO/PE punten toegekend.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events