De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. WEBINAR: Lopende IT-projecten en corona
Het event heeft al plaatsgevonden op 19 mei 2020

WebinarLopende IT-projecten en corona (met veel ruimte voor uw vragen!)

De coronacrisis zet de wereld op zijn kop. Toch lopen bestaande IT-projecten gewoon door, zij het misschien wel anders.

Hoe gaat u hier als afnemer of leverancier mee om? Met welke valkuilen en aandachtspunten moet u rekening houden? Tijdens het webinar 'Lopende IT-projecten en corona' op 19 mei krijgt u antwoord op deze en al uw andere vragen.

Het programma van het webinar is als volgt. IT-advocaten Ernst-Jan van de Pas en Mark Jansen zullen eerst een (korte) inleiding geven over het juridisch kader. Vervolgens zullen zij uitgebreid stilstaan bij de praktijk. Daarbij zullen ze zowel putten uit de eigen praktijk als uit de door u ingezonden vragen. Uiteraard zullen de ingezonden vragen volledig geanonimiseerd behandeld worden.

Ook tijdens het webinar zelf is er gelegenheid tot het stellen van uw vragen. Het kan wel zijn dat de tijd voor het webinar beperkt is om alle vragen te beantwoorden. Stuur uw vragen daarom liefst vooraf in, dat vergroot de kans dat wij ze tijdens het webinar kunnen bespreken.

Met andere woorden: dit webinar is de kans om kort en snel, en kosteloos, uw vragen aan twee ervaren IT-advocaten voor te leggen. Bovendien hoort u tijdens het webinar ook waar andere partijen in de huidige crisis tegenaan lopen.

Stuur uw vragen vooraf in aan Ernst-Jan van de Pas (vandepas@dirkzwager.nl) of Mark Jansen (m.jansen@dirkzwager.nl) en zij zullen hun best doen deze te verwerken in het webinar. Mocht er tijdens het webinar te weinig tijd zijn, dan mag u na afloop een reactie verwachten.

Meld u nu aan via de aanmeldbutton! Deelname is kosteloos.

Programma

13:50 uur Inloggen via ontvangen webinarlink (via chrome)

14:00 uur Aanvang webinar

15:00 uur Einde

Locatie

Webinar

Online

Aanmelden

Dit event heeft al plaatsgevonden. Bekijk het eventoverzicht voor alle komende events.

Bekijk alle events
Dinsdag19mei
2020
Het event is geweest
Online - Webinar 14:00 - 15:00 uur
Voor wie
Dit webinar is bedoeld voor afnemers én leveranciers van IT-diensten (voor zowel juristen als niet-juristen; juridische voorkennis is dus niet vereist, slechts gezond verstand).
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.

Events

Komende events

Wij delen graag onze kennis met u. Dat doen we niet alleen door te schrijven, maar ook in de vorm van events. Bekijk het overzicht voor alle komende events.Bekijk alle events