De ontwikkelingen rond het coronavirus, COVID-19, gaan razendsnel. In ons kennisportal over het coronavirus vindt u onze juridische artikelen en andere relevante content. Bekijk het kennisportal

Zoeken
  1. Home
  2. Events
  3. Workshop: Eerste Hulp Bij Datalekken: wat moet ik doen?

WorkshopEHBD: Eerste Hulp Bij Datalekken: wat moet ik doen?

Help, een datalek! Maar wat moet ik eigenlijk doen? Is er wel sprake van een datalek? Wat zijn de consequenties? Wie is er verantwoordelijk? En wie moet ik informeren? Wij zullen deze vragen allemaal behandelen in deze gratis workshop datalekken.

Workshop datalekken


Bij een DDoS-aanval, cyberincident, ransomwarebesmetting of verlies van data komt er in korte tijd veel op een organisatie af. Snel en adequaat handelen is bij een datalek cruciaal.

In deze workshop behandelen wij de belangrijkste juridische en praktische aspecten van datalekken en cyberincidenten. Aan het einde van deze workshop datalekken bent u volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Wij presenteren een datalek stappenplan: van incident tot melding aan toezichthouder en betrokkenen.

De workshop Eerste Hulp Bij Datalekken wordt verzorgd door specialisten Nynke Brouwer, Koen Christianen en Sven Wakker. Zij informeren u vanuit hun ruime praktijkervaring op het gebied van privacyrecht, IT-recht en aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht.

Deelname aan deze workshop datalekken is geheel kosteloos.

Programma

14.00 uur Ontvangst

14.30 uur Workshop datalekken deel 1

15.00 uur Workshop datalekken deel 2

15.30 uur Pauze

16.00 uur Workshop datalekken deel 3

16.30 uur Borrel

 

Locatie

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent
Hertog Eduardplein 4
6663 AN Nijmegen

Aanmelden

Helaas, dit event is volgeboekt. Aanmelden is alleen nog mogelijk voor de wachtlijst, via marketing@dirkzwager.nl. Wij informeren u vervolgens zo spoedig mogelijk of uw aanmelding kan worden omgezet naar een definitieve deelname.

Bekijk alle events
Donderdag23april
2020
Het event is afgelast
Nijmegen - Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent 14:30 - 16:30 uur
Voor wie
Dit seminar is bedoeld voor zowel juristen als niet-juristen die meer willen weten over datalekken en de procedures hierover.
Opleidingspunten

Na geregistreerde deelname ontvangt u een Bewijs van Deelname dat u bij uw beroepsorganisatie kunt indienen voor opleidingspunten.