Kennisevent
  1. Home
  2. Events
  3. Zakendoen met China, droom of werkelijkheid?
Event

Zakendoen met China, droom of werkelijkheid?

Op donderdag 14 februari 2019 organiseert Dirkzwager i.s.m. Rabobank ‘Zakendoen met China, droom of werkelijkheid?’ in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Met ruim 1,4 miljard inwoners biedt China enorme zakelijke mogelijkheden en de afgelopen jaren hebben Nederlandse ondernemingen dan ook volop geprofiteerd van de stormachtige groei van de Chinese economie. Echter, zakendoen met dit Aziatische land brengt ook de nodige complexe uitdagingen en valkuilen met zich mee. Zo hebben onder andere de taal, het rechtssysteem, zakelijke omgangsvormen en de rol van de Chinese regering een bepalende invloed op het succes van zakendoen met en in China.

Bent u al actief op de Chinese markt of oriënteert u zich op het zakendoen in of met China dan willen wij u graag namens de Rabobanken Kring Gelderland Zuid en Dirkzwager legal & tax van harte uitnodigen voor ons event ‘Zakendoen met China, droom of werkelijkheid?’ op donderdag 14 februari 2019 in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Wij informeren en inspireren u, omringd door Chinese Streetfood en de welbefaamde reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya, over de (commerciële) kansen die China te bieden heeft en waarmee u rekening dient te houden bij internationaal zakendoen met en in China.

Programma

15.30 uur Ontvangst met koffie en thee in het restaurant van het reuzenpandaverblijf Pandasia
16.00 uur Welkomstwoord
16.10 uur Robin de Lange (CEO Ouwehands Dierenpark Rhenen) vertelt over het proces om de reuzenpanda’s naar Nederland te krijgen. Robin gaat onder andere in op de complexiteit van het proces, de verschillen in cultuur tussen Nederland en China en de overheidsbemoeienissen waar zij mee te maken kregen
16.45 uur Loek van Veggel (Owner & CEO MTSA Technopower B.V.) deelt zijn ervaringen met en de belangrijkste adviezen voor het zakendoen met China
17.30 uur Afsluiting en borrel
19.00 uur Einde programma

Locatie

Ouwehands Dierenpark Rhenen/Reuzenpandaverblijf & Evenementenlocatie Pandasia
Grebbeweg 111
3910 AA Rhenen
Tickets Voor dit event
Gratis
Deze bijeenkomst is een inspiratie voor ondernemers die al actief zijn op de Chinese markt of zich oriënteren op het zakendoen in of met China.

Sprekers

Robin de Lange

CEO Ouwehands Dierenpark Rhenen

Loek van Veggel

Owner & CEO MTSA Technopower B.V.

Deel dit event

Breng dit event onder de aandacht van andere geïnteresseerden!

Komende events