Zoeken
  1. Zorg & recht: Actualiteiten medische aansprakelijkheid

LezingZorg & Recht: Actualiteiten medische aansprakelijkheid

Op dinsdag 6 november vindt een Dirkzwager-lezing in de reeks Zorg & recht plaats met als onderwerp actualiteiten medische aansprakelijkheid.

Net als ieder jaar zal Koen Mous, dit keer samen met Stefan Donkelaar en Marloes Hulshof, tijdens een interactieve bijeenkomst de ontwikkelingen op het gebied van de medische aansprakelijkheid bespreken. Zij gaan in op de actuele jurisprudentie en zij zullen ook aandacht besteden aan ontwikkelingen in de Wkkgz-geschillenprocedures, de deelgeschilprocedure en andere praktische onderwerpen die van belang zijn bij de behandeling van medische aansprakelijkheidszaken.

Programma

Vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom. De bijeenkomst start om 14.15 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Na afloop is er tijdens een borrel gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen aan de docent en aan de (overige) advocaten van de sectie Gezondheidszorg van Dirkzwager.

Kosten

De kosten voor de Zorg & Rechtlezingen bedragen € 300,- (ex BTW). Heeft u deze uitnodiging echter persoonlijk van ons per e-mail ontvangen? In dat geval is deelname aan de door ons verzorgde lezing kosteloos. Mochten er collega’s uit uw organisatie zijn die geen persoonlijke uitnodiging van ons hebben ontvangen en die belangstelling hebben voor deze bijeenkomst dan verzoeken wij hen om via marketing@dirkzwager.nl contact met ons op te nemen alvorens tot aanmelding over te gaan. 

Opleidingspunten

De lezingenreeks maakt deel uit van het programma van de Dirkzwager Academy. Als u daarvoor in aanmerking komt kunt u met de lezingenreeks Zorg & Recht opleidingspunten van de Nederlandse Orde van Advocaten behalen.

Locatie

Concertgebouw De Vereeniging
Keizer Karelplein 2d
6511 NC Nijmegen

Aanmelden

Klik op onderstaande button om u direct aan te melden. Na aanmelding ontvangt u direct een bevestiging.

Dinsdag6november
2018
Nijmegen - Concertgebouw De Vereeniging 14:00 - 17:00 uur
Sector(en)
Expertise(s)
Voor wie
Deze lezing is vooral interessant voor: bestuurders, toezichthouders, secretarissen raden van bestuur en bedrijfsjuristen van zorginstellingen.