1. Home
  2. Internationaal

Grensoverschrijdend kennis delen Regionaal, nationaal én internationaal

Dirkzwager werkt voor regionale, nationale én internationale cliënten.

Multinationals vertrouwen ons veelvuldig hun juridische en/of fiscale zaken toe. Denk aan ondernemingen met een Nederlandse holdingvennootschap, buitenlandse werkmaatschappijen of businessunits in Nederland. Uit eigen regio, maar ook ver daarbuiten.

German Desk

Duitsland is de grootste handelspartner van Nederland en de grootste economie van Europa. Dat maakt het aantrekkelijk om er zaken te doen. De German Desk wijst u op mogelijkheden en valkuilen en helpt u succesvol te ondernemen in Duitsland.

Onze German Desk heeft een voor de regio uitzonderlijke samenstelling van Nederlandse en Duitse juristen, waaronder notarissen, advocaten, fiscalisten en – dat maakt het uniek – Duitse Rechtsanwältinnen, die de volledige opleiding in Duitsland doorliepen en door het leven in Nederland beide culturen begrijpen. De specialisten van de German Desk beschikken dus niet alleen over de juiste juridische kennis, ze spreken ook de Duitse taal en kennen de culturele verschillen. Desgewenst maken wij gebruik van ons brede netwerk van advocaten, fiscalisten en andere specialisten in Duitsland.

TELFA en USLAW

Voor grensoverschrijdende adviezen zijn we aangesloten bij TELFA (Trans European Law Firms Alliance). TELFA verenigt ruim 25 hooggekwalificeerde kantoren en 700 juristen. Dankzij het Amerikaanse netwerk USLAW hebben we directe lijnen met collega’s in de VS. Daarbuiten werken we wereldwijd samen met kantoren in onder meer de BRICS-landen.

De TELFA-kantoren zijn ‘onze vestigingen’ in het buitenland. De onderlinge relaties binnen TELFA zijn hecht. De meeste juristen van de aangesloten kantoren kennen elkaar persoonlijk. Dat maakt de lijnen extra kort. Hierdoor kunnen we ook internationaal snel schakelen. Download de pdf met alle informatie over TELFA, inclusief alle kantoren.

Chambers Europe 

We zijn er trots op dat zowel onze sectie Aansprakelijkheid en Verzekering als onze advocaat-partner Harry Kruitwagen is gerankt in de editie 2023 van Chambers Europe.

Meer weten over wat we internationaal nog meer doen en wie onze specialisten zijn? Lees dan meer over de sector Internationaal.