Zoeken
  1. 03-11-2010 - Workshop "Compliance in de zorg" (1)

03-11-2010 - Workshop "Compliance in de zorg"

Het begrip ‘compliance’ is inmiddels een populaire vakterm in de zorg, maar wat is compliance en waarom is het belangrijk? Hoe moet u met compliance omgaan en wat moet u doen als het toch mis gaat?  Om deze en meer vragen te beantwoorden, biedt Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. op woensdag 3 november a.s. een workshop aan over het belang van en het omgaan met compliance in de zorg. Deze workshop wordt verzorgd door vier ervaren en gespecialiseerde advocaten. Na afloop van de workshop...
Artikel | 06 oktober 2010 | Dirkzwager
Het begrip ‘compliance’ is inmiddels een populaire vakterm in de zorg, maar wat is compliance en waarom is het belangrijk? Hoe moet u met compliance omgaan en wat moet u doen als het toch mis gaat?  Om deze en meer vragen te beantwoorden, biedt Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. op woensdag 3 november a.s. een workshop aan over het belang van en het omgaan met compliance in de zorg. 

Deze workshop wordt verzorgd door vier ervaren en gespecialiseerde advocaten. Na afloop van de workshop is er gelegenheid om uw persoonlijke vragen te stellen en ontvangt u een kopie van het boekje “Compliance in de zorg”.

Graag nodigen wij u uit om bij deze workshop aanwezig te zijn.

Voor meer infomatie over de workshop: Klik hier