Zoeken
  1. 11 oktober 2017 Cursus Actualiteiten Privacyrecht

11 oktober 2017 Cursus Actualiteiten Privacyrecht

Het privacyrecht ontwikkelt zich razendsnel. Het is dus zaak goed op de hoogte te blijven. De Dirkzwager Academy organiseert daarom op 11 oktober 2017 de cursus Actualiteiten Privacyrecht.Inhoud cursusTijdens de cursus komt een selectie van de meest relevante actualiteiten op het gebied van privacyrecht aan de orde. Dit betreft onder meer:•             interessante rechterlijke uitspraken in Nederland en op Europees niveau;•             handhaving door de toezichthouder;•             relevant...
Artikel | 01 augustus 2017 | Mark Jansen
Het privacyrecht ontwikkelt zich razendsnel. Het is dus zaak goed op de hoogte te blijven. De Dirkzwager Academy organiseert daarom op 11 oktober 2017 de cursus Actualiteiten Privacyrecht.

Inhoud cursus
Tijdens de cursus komt een selectie van de meest relevante actualiteiten op het gebied van privacyrecht aan de orde. Dit betreft onder meer:
•             interessante rechterlijke uitspraken in Nederland en op Europees niveau;
•             handhaving door de toezichthouder;
•             relevante opinies en andere uitingen van de (gezamenlijke) toezichthouders.
Al deze ontwikkelingen zullen worden becommentarieerd en in onderling verband worden geplaatst. Daarbij zal niet alleen aandacht zijn voor de juridische aspecten van een bepaalde ontwikkeling, maar ook voor de (mogelijke) praktische consequenties daarvan.

Voor wie?
De cursus richt zich op juristen die in de praktijk met privacy te maken hebben. Een redelijke tot gedegen basiskennis van het privacyrecht is gewenst, aangezien tijdens de cursus de verdieping wordt gezocht.

Waar en wanneer?
De cursus vindt plaats op 11 oktober 2017 in de conferentieruimte van Dirkzwager advocaten & notarissen te Arnhem aan de Velperweg 1 (6824 BZ). Vanaf 13.00 uur bent u welkom; de cursus start om 13.30 uur. Tussendoor is er tweemaal een korte pauze. Rond 17.00 uur is de cursus afgelopen. Op de aansluitende borrel kunt u contact leggen met de overige deelnemers en de advocaten en notarissen van Dirkzwager.

Interactieve cursus
Tijdens de cursus is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Ook is er gelegenheid voor het delen van uw eigen ervaringen met en/of uw visie op bepaalde kwesties.

PO-punten
Dirkzwager is door de NOvA erkend als opleidingsinstituut. Indien u hiervoor in aanmerking komt ontvangt u voor deelname aan deze cursus 3 PO-punten. U ontvangt hiertoe van ons een certificaat.

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 295,- (excl. BTW). Wie zich inschrijft voor 16 september 2017, betaalt slechts € 250,- (excl. BTW). U ontvangt na inschrijving een factuur. Uw aanmelding is pas definitief na betaling van die factuur.
Voor dit bedrag ontvangt u, naast de drie uur durende cursus, het volgende:
•             het cursusmateriaal als e-book;
•             een certificaat voor 3 PO-punten;
•             de kans uw vragen één-op-één voor te leggen op de borrel na afloop;
•             consumpties bij ontvangst, in de pauzes en na afloop bij de borrel.

Ervaren specialist aan het woord
De cursus wordt verzorgd door Mark Jansen. Mark is advocaat bij Dirkzwager en gespecialiseerd in privacyrecht en ICT-recht. Mark adviseert regelmatig bedrijven en instellingen over privacyrechtelijke vraagstukken.
Dat loopt uiteen van (korte) vragen over onder meer bewaartermijnen en beveiliging tot aan de begeleiding van de implementatie van een integraal privacybeleid. Ook staat Mark cliënten bij in de afhandeling van datalekken en handhaving door de Autoriteit Persoonsgegevens. Mark is redacteur van www.itenrecht.nl en www.ictmodelcontracten.nl. Ook publiceert hij regelmatig over privacyrecht in onder meer het vaktijdschrift ‘Privacy & Informatie’ (P&I) en op onze Kennispagina (www.dirkzwagerieit.nl Mark is lid van de Vereniging Privacyrecht.

Woensdag 11 oktober 2017
Dirkzwager advocaten & notarissen
Velperweg 1 6842 BZ Arnhem

Programma
13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Aanvang cursus
17.00 uur Afsluiting cursus en aanvang borrel

Inschrijven en meer informatie

Meer informatie
Mocht u vooraf meer willen weten over de cursus, neem dan contact op met Annemarie Wiersma via marketing@dirkzwager.nl.

Kosten en annulering
Deelname aan deze cursus kost € 295,- (excl. BTW). Indien u zich inschrijft voor 16 september 2017, betaalt u slechts € 250,- (excl. BTW). U ontvangt na inschrijving een factuur; na betaling daarvan is uw inschrijving definitief en ontvangt u van ons een bevestiging. Annulering dient schriftelijk of per e-mail te geschieden. Kosteloze annulering is mogelijk tot en met vrijdag 29 september 2017. Bij annulering na deze datum zijn wij genoodzaakt €100,- (excl. BTW) in rekening te brengen voor door ons gemaakte kosten.

Inschrijven
U kunt zich inschrijven door een e-mail te zenden naar marketing@dirkzwager.nl o.v.v. Actualiteiten Privacyrecht. Schrijf u tijdig in; het aantal plaatsen is beperkt. De animo bij onze seminars en cursussen over privacyrecht is steeds erg groot.