Zoeken
  1. 16 juni 2015 Fred de Graaf gastspreker Actualiteitenlezing 'Vastgoed, fiscale en juridische aspecten'

16 juni 2015 Fred de Graaf gastspreker Actualiteitenlezing 'Vastgoed, fiscale en juridische aspecten'

Op dinsdag 16 juni 2015 organiseren BDO Accountants & Belastingadviseurs en Dirkzwager advocaten & notarissen weer de halfjaarlijkse actualiteitenlezing in het kader van de cyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Dirkzwager, Velperweg 1 te Arnhem.Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze bijzondere bijeenkomst, waarbij als gastspreker oud-senator de heer Fred de Graaf zal spreken, in zijn hoedanigheid van voorzitter van...
Artikel | 11 juni 2015 | Dirkzwager
Op dinsdag 16 juni 2015 organiseren BDO Accountants & Belastingadviseurs en Dirkzwager advocaten & notarissen weer de halfjaarlijkse actualiteitenlezing in het kader van de cyclus ‘Vastgoed, fiscale en juridische aspecten’. De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Dirkzwager, Velperweg 1 te Arnhem.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze bijzondere bijeenkomst, waarbij als gastspreker oud-senator de heer Fred de Graaf zal spreken, in zijn hoedanigheid van voorzitter van de Adviescommissie Sterk Bestuur in Gelderland.

Het complete programma treft u aan in deze link.

Wij zouden het bijzonder op prijs stellen u als onze gast te ontvangen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Graag tot ziens op 16 juni a.s.!