Zoeken
  1. 19 januari 2016 Bijeenkomst voor bevriende bedrijfsjuristen: Actualiteiten verbintenissenrecht door prof. T. Hartlief

19 januari 2016 Bijeenkomst voor bevriende bedrijfsjuristen: Actualiteiten verbintenissenrecht door prof. T. Hartlief

De eerste Bedrijfsjuristenbijeenkomst van 2016 vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 en heeft als onderwerp 'Actualiteiten Verbintenissenrecht'.Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat deze cursus, evenals de goedbezochte en zeer succesvolle edities van de voorgaande jaren, wederom wordt verzorgd door prof. T. Hartlief, hoogleraar Privaatrecht aan de Universiteit Maastricht. Aan de hand van recente jurisprudentie worden de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen tijd op het gebied van...
Artikel | 22 december 2015 | Dirkzwager
De eerste Bedrijfsjuristenbijeenkomst van 2016 vindt plaats op dinsdag 19 januari 2016 en heeft als onderwerp 'Actualiteiten Verbintenissenrecht'.

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat deze cursus, evenals de goedbezochte en zeer succesvolle edities van de voorgaande jaren, wederom wordt verzorgd door prof. T. Hartlief, hoogleraar Privaatrecht aan de Universiteit Maastricht. Aan de hand van recente jurisprudentie worden de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen tijd op het gebied van het verbintenissenrecht behandeld. Daarbij ligt een duidelijke focus op het contractenrecht. Deelname aan deze cursus is kosteloos. Indien u hiervoor in aanmerking komt kunt u met deze cursus permanente opleidingspunten behalen.

De cursus vindt plaats in onze gloednieuwe conferentieruimte, op de begane grond van ons Arnhemse kantoor aan de Velperweg 1. Vanaf 15.30 uur bent u van harte welkom voor een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 16.00 uur en wordt omstreeks 18.15 uur afgesloten. Daarna praten wij onder het genot van een hapje en drankje graag wat met u na in onze gezellige nieuwe bar.

U kunt zich inschrijven door een e-mail te zenden aan marketing@dirkzwager.nl.

Uw aanmelding zien wij graag uiterlijk op 6 januari 2016 tegemoet. Meld u snel aan, want vol is vol. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Annemarie Wiersma, e-mail wiersma@dirkzwager.nl of tel. 088 - 24 24 100.

Wij ontmoeten u graag op dinsdag 19 januari 2016 !