Zoeken
  1. 20 september 2017 Prinsjesdagbijeenkomst Arnhem/Nijmegen (i.s.m. KPMG en Rabobank)

20 september 2017 Prinsjesdagbijeenkomst Arnhem/Nijmegen (i.s.m. KPMG en Rabobank)

Hoewel de meevallers tegenvallen, lijkt het begrotingsoverschot de komende jaren toch wat op te lopen. Maar of er de derde dinsdag van september daadwerkelijk wat te vieren valt op politiek gebied, is nog de grote vraag. Hebben we tegen die tijd een kabinet? En zo ja, wat zijn hun plannen? Daarover kunnen we slechts speculeren, en dat doen we graag!Op de derde woensdag van september – tijdens onze Prinsjesdagbijeenkomst – geven onze sprekers Mathijs Bouman, Hubert Bruls en Frans Huijbregts (o...
Artikel | 03 augustus 2017 | Dirkzwager
Hoewel de meevallers tegenvallen, lijkt het begrotingsoverschot de komende jaren toch wat op te lopen. Maar of er de derde dinsdag van september daadwerkelijk wat te vieren valt op politiek gebied, is nog de grote vraag. Hebben we tegen die tijd een kabinet? En zo ja, wat zijn hun plannen? Daarover kunnen we slechts speculeren, en dat doen we graag!

Op de derde woensdag van september – tijdens onze Prinsjesdagbijeenkomst – geven onze sprekers Mathijs Bouman, Hubert Bruls en Frans Huijbregts (onder leiding van Fons de Poel) vanuit economisch, politiek en ondernemersperspectief hun visie op de gevolgen van de Miljoenennota voor ondernemend Nederland – en Gelderland in het bijzonder. Met als doel u te informeren en te inspireren om onze regio en elkaar te versterken.

Datum Woensdag 20 september 2017
Tijd 16:00 uur - 19:00 uur
Locatie CineMec Nijmegen, Willem van Arenbergstraat 6, 6515 AT Nijmegen

Meld u aan en wees erbij! Meer informatie en aanmelden via prinsjesdagbijeenkomstarnhemnijmegen.nl.