Zoeken
  1. 21 juni a.s. Bijeenkomst Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk (i.s.m. ING)

21 juni a.s. Bijeenkomst Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk (i.s.m. ING)

Reeds drie keer organiseerden Dirkzwager en ING een ‘Zakendoen met …’ bijeenkomst. Eind 2014 verdiepten we ons in Duitsland, in april 2015 was China aan de beurt en in januari jl. deden we zaken met België. Deze events werden enthousiast ontvangen; er is duidelijk behoefte aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.Aan de vooravond van het referendum op 23 juni a.s. over het EU-lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk kiezen w...
Artikel | 19 mei 2016 | Dirkzwager
Reeds drie keer organiseerden Dirkzwager en ING een ‘Zakendoen met …’ bijeenkomst. Eind 2014 verdiepten we ons in Duitsland, in april 2015 was China aan de beurt en in januari jl. deden we zaken met België. Deze events werden enthousiast ontvangen; er is duidelijk behoefte aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.

Aan de vooravond van het referendum op 23 juni a.s. over het EU-lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk kiezen we dit keer voor ‘Zakendoen met het Verenigd Koninkrijk’. De bijeenkomst is bijzonder geschikt voor ondernemers, die op het punt staan om de Britse markt te betreden of bestaande exportactiviteiten uit te breiden. We maken de deelnemers wegwijs in de juridische, bancaire en niet te vergeten culturele verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk, en de recente ontwikkelingen aldaar. Wat zijn de gevolgen van een mogelijk ‘Brexit’ voor ondernemers? Als afsluiting vertelt een ondernemer over zijn ervaringen met zakendoen met het Verenigd Koninkrijk.

Datum
Dinsdag 21 juni 2016

Locatie
Rozet (op de shortlist voor architectuurprijs 'Beste gebouw ter wereld')
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem

Programma
15.00 uur             Ontvangst met koffie en thee
15.15 uur             Welkomstwoord door Renco Kraak (Districtsdirecteur Grootbedrijf ING) Marcel Hielkema (bestuurder-directeur Dirkzwager advocaten & notarissen)
15.20 uur             Opening door Claire King, voice over talent en al 20 jaar ‘ingeburgerd Engelse in Nederland’
15.45 uur             Brexit – a shock for us all, door James Knightley (Senior Economist ING London)
16.30 uur            Juridische aspecten van zakendoen met het Verenigd Koninkrijk, door Edward Craft (corporate partner bij Wedlake Bell LLP London)
17.15 uur             Ervaringen met zakendoen met het Verenigd Koninkrijk – Ondernemer aan het woord
17.45 uur             Afsluiting en borrel
19.00 uur             Einde programma

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden door een mail te zenden naar marketing@dirkzwager.nl.

Wij hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan om teleurstelling te voorkomen. Ongeveer een week voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving.

Wij hopen u op dinsdag 21 juni a.s. te mogen begroeten!