Zoeken
  1. 3, 4 en 6 februari a.s.: KennisHangout over het wetsontwerp Wet Werk & Zekerheid voor werkgevers in de zorg

3, 4 en 6 februari a.s.: KennisHangout over het wetsontwerp Wet Werk & Zekerheid voor werkgevers in de zorg

In december 2013 heeft Dirkzwager een aantal KennisHangouts georganiseerd over het wetsontwerp Wet Werk & Zekerheid. Hier is veel over te doen en er wordt nog volop over gediscussieerd. Inmiddels hebben wij ervaren dat vanuit de zorgsector er specifieke vragen over dit onderwerp zijn. Daar willen wij als partner in kennis graag nader op ingaan. Wij bieden het online event daarom nogmaals aan maar dan alleen voor onze zorgrelaties. We zullen stilstaan bij een aantal zorgspecifieke verander...
Artikel | 28 januari 2014 | Dirkzwager

In december 2013 heeft Dirkzwager een aantal KennisHangouts georganiseerd over het wetsontwerp Wet Werk & Zekerheid. Hier is veel over te doen en er wordt nog volop over gediscussieerd. Inmiddels hebben wij ervaren dat vanuit de zorgsector er specifieke vragen over dit onderwerp zijn. Daar willen wij als partner in kennis graag nader op ingaan. Wij bieden het online event daarom nogmaals aan maar dan alleen voor onze zorgrelaties. We zullen stilstaan bij een aantal zorgspecifieke veranderingen, zoals het verbod op nulurencontracten en de transitievergoeding in relatie tot wachtgeld in de verschillende zorgcao’s.


Op maandag 3, dinsdag 4 en donderdag 6 februari kunt u kosteloos van 12.00 tot 12.20 uur online deelnemen aan dit event, gewoon vanaf uw eigen werkplek op www.kennishangout.nl. Een internetverbinding, toegang tot YouTube en een geluidskaart zijn voldoende om deze sessies te kunnen volgen.


Tijdens deze online KennisHangout kunt u via chat ingaan op het onderwerp en eventuele vragen stellen. Heeft u interesse in deelname aan dit event? Dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl o.v.v. “Deelname KennisHangout voor de zorg” U ontvangt dan vervolgens van ons de inloggevens om de KennisHangout te kunnen volgen.


Wij verwelkomen u graag op maandag 3, dinsdag 4 en donderdag 6 februari aanstaande op www.kennishangout.nl.