Zoeken
  1. 7 december a.s. Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Aandachtspunten (internationaal) contracteren

7 december a.s. Bedrijfsjuristenbijeenkomst: Aandachtspunten (internationaal) contracteren

Op woensdag 7 december a.s. organiseren wij weer een 'bijeenkomst voor bevriende bedrijfsjuristen' met als onderwerp: Aandachtspunten (internationaal) contracteren.Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat deze editie van de bedrijfsjuristenbijeenkomst wederom wordt verzorgd door een begenadigd en veelgevraagd spreker, dit maal in de persoon van mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem. Van Wechem is een ware juridische duizendpoot. Zo doceert hij onder andere contracten- en vermogensrecht voor Groti...
Artikel | 07 november 2016 | Frans Knüppe
Op woensdag 7 december a.s. organiseren wij weer een 'bijeenkomst voor bevriende bedrijfsjuristen' met als onderwerp: Aandachtspunten (internationaal) contracteren.

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat deze editie van de bedrijfsjuristenbijeenkomst wederom wordt verzorgd door een begenadigd en veelgevraagd spreker, dit maal in de persoon van mr. dr. T.H.M. (Edwin) van Wechem. Van Wechem is een ware juridische duizendpoot. Zo doceert hij onder andere contracten- en vermogensrecht voor Grotius, is hij actief als ‘counselors’s counsel’ en treedt hij op als raadsheer-plaatsvervanger bij het gerechtshof ’s-Hertogenbosch. Van Wechem is aldus vanuit verschillende hoedanigheden nauw betrokken bij uw dagelijkse praktijk als bedrijfsjurist/legal counsel.

Tijdens de bijeenkomst van 7 december zal Van Wechem u in twee uur tijd voorzien van actualiteiten en praktische aandachtspunten op het gebied van (internationaal) contracteren. Aan de orde komen bijvoorbeeld de totstandkoming van overeenkomsten in nationale en internationale verhoudingen, de toepasselijkheid van algemene voorwaarden, het Weens Koopverdrag etc.

De bijeenkomst heeft een interactief karakter. Wilt u meer weten over een specifiek vraagstuk op het gebied van (internationaal) contracteren, laat het ons dan gerust weten. U kunt dit aangeven bij uw inschrijving, of op een later tijdstip (maar uiterlijk één week voor de bijeenkomst) e-mailen naar marketing@dirkzwager.nl. Wij zullen uw vragen en wensen vervolgens doorleiden naar Van Wechem. Uiteraard is er ook tijdens de bijeenkomst voldoende gelegenheid tot het stellen van ‘ad hoc’ vragen.

De cursus vindt als altijd plaats in ons Arnhemse kantoor aan de Velperweg 1. U bent vanaf 15.30 uur van harte welkom voor een kop koffie of thee. De bijeenkomst start om 16.00 uur en wordt omstreeks 18.15 uur afgesloten. Aansluitend kunt u onder het genot van een hapje en drankje nog wat napraten met onze collega’s en met uw collega bedrijfsjuristen in onze gezellige bar.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos en u kunt hiermee permanente opleidingspunten behalen. Kortom: zorg dat u er weer bij bent!

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar marketing@dirkzwager.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons ongeveer twee weken voor de bijeenkomst een bevestiging en routebeschrijving. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Annemarie Wiersma (e-mail wiersma@dirkzwager.nl; tel. 026 -353 8370).