Zoeken
  1. Bijeenkomst 'Zakendoen met China' 30 april 2015 (1)

Bijeenkomst 'Zakendoen met China' 30 april 2015

Vorig jaar oktober organiseerde Dirkzwager in samenwerking met ING het event ‘Zakendoen met Duitsland’. Dit event werd enthousiast ontvangen en wij merkten dat er meer behoefte is aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.Hierbij nodigen wij u daarom graag uit voor een volgende ‘Zakendoen met…’-bijeenkomst. Deze keer is gekozen voor China en deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 30 april a.s., wederom in Rozet Arnhem.Uit recen...
Artikel | 21 april 2015 | Dirkzwager
Vorig jaar oktober organiseerde Dirkzwager in samenwerking met ING het event ‘Zakendoen met Duitsland’. Dit event werd enthousiast ontvangen en wij merkten dat er meer behoefte is aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.

Hierbij nodigen wij u daarom graag uit voor een volgende ‘Zakendoen met…’-bijeenkomst. Deze keer is gekozen voor China en deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 30 april a.s., wederom in Rozet Arnhem.

Uit recente studie blijkt dat Nederland volop heeft geprofiteerd van de stormachtige groei van de Chinese economie. Dat geldt in de eerste plaats voor de uitvoerwaarde van in Nederland gemaakte producten (meer informatie treft u aan in dit rapport). De bijeenkomst op 30 april a.s. is bijzonder geschikt voor bedrijven, die op het punt staan om de Chinese markt te betreden of bestaande exportactiviteiten uit te breiden.

Na het welkomstwoord komen de kansen en mogelijkheden om zaken te doen met China aan bod. Aansluitend maken wij u wegwijs in de juridische en bancaire verschillen en overeenkomsten tussen Nederland en China, en de recente ontwikkelingen aldaar. Als afsluiting vertelt een ondernemer over zijn zowel negatieve als positieve praktijkervaringen met zakendoen met China.

Programma:
15.00 uur             Ontvangst
15.30 uur             Welkomstwoord door Marcel Hielkema (bestuurder-directeur Dirkzwager advocaten & notarissen)
15.35 uur             Kansen en mogelijkheden om zaken te doen met China, door Karin van Willigen (Algemeen directeur Oost N.V.) en Jun Qing Zhang (Projectmanager China Desk Oost N.V.)
16.00 uur             Juridische aspecten van zakendoen met China, door mr. Jan Holthuis (HIL International Lawyers & Advisers, Beijing, China)
16.30 uur             Bancaire aspecten van zakendoen met China, door Wayne Lu (Senior Relationship Manager, Asia Desk, ING Amsterdam)
17.00 uur             Ervaringen met zakendoen met China – Ondernemer aan het woord, door Loek van Veggel (CEO bij MTSA Technopower B.V. en Arnhemse Ondernemer van het Jaar 2015)
17.30 uur             Afsluiting en borrel op het dakterras

Locatie:

Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden door een e-mail te zenden naar Baps Keverkamp (baps.keverkamp@ing.nl).

Een week voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een bevestiging en een routebeschrijving.

Wij kijken er naar uit u op 30 april 2015 te mogen ontvangen!