Zoeken
  1. Bijeenkomst 'Zakendoen met China' 30 april 2015

Bijeenkomst 'Zakendoen met China' 30 april 2015

Vorig jaar oktober organiseerde Dirkzwager in samenwerking met ING het event ‘Zakendoen met Duitsland’. Dit event werd enthousiast ontvangen en wij merkten dat er meer behoefte is aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.Hierbij nodigen wij u daarom graag uit voor een volgende ‘Zakendoen met…’-bijeenkomst. Deze keer is gekozen voor China en deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 30 april a.s., wederom in Rozet Arnhem.Uit recen...
Artikel | 23 maart 2015 | Dirkzwager
Vorig jaar oktober organiseerde Dirkzwager in samenwerking met ING het event ‘Zakendoen met Duitsland’. Dit event werd enthousiast ontvangen en wij merkten dat er meer behoefte is aan informatie over internationaal zakendoen. Wat ons betreft een mooie aanleiding voor een terugkerend event.

Hierbij nodigen wij u daarom graag uit voor een volgende ‘Zakendoen met…’-bijeenkomst. Deze keer is gekozen voor China en deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 30 april a.s., wederom in Rozet Arnhem.

Uit recente studie blijkt dat Nederland volop heeft geprofiteerd van de stormachtige groei van de Chinese economie. Dat geldt in de eerste plaats voor de uitvoerwaarde van in Nederland gemaakte producten (meer informatie treft u aan in dit rapport). De bijeenkomst op 30 april a.s. is bijzonder geschikt voor bedrijven, die op het punt staan om de Chinese markt te betreden of bestaande exportactiviteiten uit te breiden.

Na het welkomstwoord komen de kansen en mogelijkheden om zaken te doen met China aan bod. Aansluitend maken Jan Holthuis (HIL International Lawyers & Advisers Beijing) en Wayne Lu (Senior Relationship Manager, Asia Desk, ING Commercial Banking), u wegwijs in de juridische en bancaire verschillen en overeenkomsten, en de ontwikkelingen tussen Nederland en China. Als afsluiting vertelt Loek van Veggel (CEO bij MTSA Technopower B.V.) over zijn zowel negatieve als positieve ervaringen met zakendoen met China.

Programma (onder voorbehoud):
15.00 uur             Ontvangst
15.30 uur             Welkomstwoord door Marcel Hielkema, bestuurder-directeur Dirkzwager advocaten & notarissen
15.35 uur             Kansen en mogelijkheden om zaken te doen met China, door een spreker van de China desk van Oost N.V.
16.00 uur             Juridische aspecten van zakendoen met China, door mr. Jan Holthuis – HIL International Lawyers & Advisers, Beijing, China
16.30 uur             Bancaire aspecten van zakendoen met China, door Wayne Lu – Senior Relationship Manager, Asia Desk, ING Amsterdam
17.00 uur             Ervaringen met zakendoen met China – Ondernemer aan het woord, door Loek van Veggel, CEO bij MTSA Technopower B.V.
17.30 uur             Afsluiting en borrel op het dakterras

Locatie:

Rozet, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden door een e-mail te zenden naar Baps Keverkamp (baps.keverkamp@ing.nl).

Een week voor de bijeenkomst ontvangt u van ons een bevestiging en een routebeschrijving.

Wij kijken er naar uit u op 30 april 2015 te mogen ontvangen!