Zoeken
  1. Dirkzwager advocaten & notarissen wint ‘KNB Innovatieprijs 2011’

Dirkzwager advocaten & notarissen wint ‘KNB Innovatieprijs 2011’

Dirkzwager advocaten & notarissen heeft afgelopen dinsdag 19 april in het Beatrix Theater Utrecht tijdens de algemene ledenvergadering van de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) de ‘KNB Innovatieprijs 2011’ gewonnen. De prijs werd uitgereikt aan bestuursvoorzitter Karen Verkerk.Bij de beoordeling van de inzendingen heeft de jury gelet op welk kantoor het meest innovatief omgaat met de middelen en digitale mogelijkheden om effectiever en efficiënter te werken en te communiceren met...
Artikel | 20 april 2011 | Dirkzwager
Dirkzwager advocaten & notarissen heeft afgelopen dinsdag 19 april in het Beatrix Theater Utrecht tijdens de algemene ledenvergadering van de KNB (Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie) de ‘KNB Innovatieprijs 2011’ gewonnen. De prijs werd uitgereikt aan bestuursvoorzitter Karen Verkerk.

Bij de beoordeling van de inzendingen heeft de jury gelet op welk kantoor het meest innovatief omgaat met de middelen en digitale mogelijkheden om effectiever en efficiënter te werken en te communiceren met cliënten. Met name de wijze waarop Dirkzwager omgaat met het delen van juridische kennis sprak de jury in het bijzonder aan.

Dirkzwager heeft sinds 2009 een eenduidige, crossmediale en innovatieve strategie op het gebied van kennisdelen met ondernemers, (bedrijfs-) juristen en studenten. Hierbij maakt Dirkzwager, naast de bekende traditionele mediamiddelen, zeer actief gebruik van nieuwe (social) media. Hiermee is een, voor de branche, onconventionele manier van doelgroepbenadering ontstaan waarmee Dirkzwager zich als innovatieve juridische dienstverlener onderscheidt. Klik hier voor het volledige juryrapport.

Naast het winnen van deze ‘KNB Innovatieprijs 2011’ is Dirkzwager in maart 2011 door uitgever SDU verkozen tot de beste en meest innovatieve kennisdeler van 2011 in de juridische branche. Marcel Hielkema, bestuurder directeur Dirkzwager advocaten & notarissen: “Het winnen van deze twee prijzen in één jaar tijd is een unieke prestatie waar Dirkzwager advocaten & notarissen bijzonder trots op is”.