Zoeken
  1. Dirkzwager beantwoordt al uw vragen over intellectuele eigendom op 26 april 2011!

Dirkzwager beantwoordt al uw vragen over intellectuele eigendom op 26 april 2011!

Dinsdag 26 april 2011 is het de Dag van de Intellectuele Eigendom. Auteursrechten, modellen, merken, handelsnamen, databanken en octrooien (IE-rechten) worden gevierd, omdat zij innovatie brengen. Dirkzwager viert mee. Daarom kunt u op dinsdag 26 tussen 09.00 uur en 17.00 uur met een gespecialiseerde advocaat van de Sectie Intellectuele Eigendom & IT bellen voor een gratis telefonisch adviesgesprek.De in Intellectuele Eigendom gespecialiseerde advocaten van Dirkzwager staan u dinsdag 26 a...
Artikel | 20 april 2011 | Dirkzwager
Dinsdag 26 april 2011 is het de Dag van de Intellectuele Eigendom. Auteursrechten, modellen, merken, handelsnamen, databanken en octrooien (IE-rechten) worden gevierd, omdat zij innovatie brengen. Dirkzwager viert mee. Daarom kunt u op dinsdag 26 tussen 09.00 uur en 17.00 uur met een gespecialiseerde advocaat van de Sectie Intellectuele Eigendom & IT bellen voor een gratis telefonisch adviesgesprek.

De in Intellectuele Eigendom gespecialiseerde advocaten van Dirkzwager staan u dinsdag 26 april a.s. graag te woord. U kunt dan ook gedurende deze dag bellen met hen via 026 - 353 83 77 om een antwoord te krijgen op al uw vragen over onder andere auteursrechten, merken, modellen, handelsnamen en octrooien. Om zo veel mogelijk mensen de kans te geven een gespecialiseerde advocaat te bereiken zal het gratis adviesgesprek in beginsel worden beperkt tot maximaal een half uur. Indien uw vragen dan echter nog niet voldoende zijn beantwoord, is het uiteraard mogelijk een gesprek in te plannen waarin u nader kennis kunt maken met de advocaten van de sectie Intellectuele Eigendom en IT recht en waarin deze advocaten u mogelijk nader van dienst kunnen zijn.

Advertentie Wereld IE dag 26 april 2011 die op 26 april 2011 in de Gelderlander staat.