Zoeken
  1. Dirkzwager lanceert gratis E-book Wet werk en zekerheid

Dirkzwager lanceert gratis E-book Wet werk en zekerheid

Afgelopen dinsdag 10 juni heeft de Eerste kamer ingestemd met de Wet werk en zekerheid van minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher. Onder de Wet werk en zekerheid zal het ontslagrecht drastisch worden herzien. Of het ontslagrecht door  voornoemde maatregelen soepeler wordt, zal de praktijk moeten uitwijzen. Vast staat dat er in ieder geval heel veel zal veranderen.Om iedereen kennis te laten maken met het wetsvoorstel schreven de juristen van Dirkzwager al actief op de kennispagina van ar...
Artikel | 10 juni 2014 | Dirkzwager
Afgelopen dinsdag 10 juni heeft de Eerste kamer ingestemd met de Wet werk en zekerheid van minister van Sociale Zaken Lodewijk Asscher. Onder de Wet werk en zekerheid zal het ontslagrecht drastisch worden herzien. Of het ontslagrecht door  voornoemde maatregelen soepeler wordt, zal de praktijk moeten uitwijzen. Vast staat dat er in ieder geval heel veel zal veranderen.

Om iedereen kennis te laten maken met het wetsvoorstel schreven de juristen van Dirkzwager al actief op de kennispagina van arbeidsrecht en werd er een speciale kennispagina opgetuigd waarop alle actualiteiten over de Wet werk en zekerheid werden vermeld. Nu heeft Dirkzwager alle artikelen gebundeld in een handig en overzichtelijk E-book.

Heeft u de eerder geplaatste artikelen nog niet eerder op de site gelezen, dan wordt u met deze bundel op eenvoudige wijze op hoofdlijnen geïnformeerd over het Wetsvoorstel Werk en zekerheid. Hebt u de artikelen al wel gelezen, dan bieden wij u de bundel als naslagwerk aan.
Voor de volledigheid bieden wij u daarnaast ook de volledige toekomstige wettekst aan van Titel 7.10 (Arbeidsovereenkomst) van het Burgerlijk Wetboek, in de vorm  van een separaat E-book.

Download hier het gratis E-book Wet werk en zekerheid

Download hier het gratis E-book Burgerlijk Wetboek – Titel 7.10

(Let wel: de wettekst in deze publicatie is samengesteld op basis van de parlementaire behandeling per 6 maart 2014, en is dus nog niet definitief. De wettekst zal zeker nog op punten worden aangepast).