Zoeken
  1. Gratis Dirkzwager e-Book “Maak kennis met German Desk”

Gratis Dirkzwager e-Book “Maak kennis met German Desk”

Duitsland is voor Nederland een van de belangrijkste handelspartners. Vandaar is er altijd al veel aandacht vanuit Nederland geweest voor het zakendoen in het buurland. En deze aandacht is in de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Vandaar ook dat Dirkzwager sinds 2012 met haar eigen German Desk begonnen is. Deze German Desk bestaat uit o.a. twee Duitse Rechtsanwältinnen; Susanne Hermsen en Kristin Schenkel. Zij adviseren met name Nederlandse ondernemers over Duits recht.Op www.partnerinke...
Artikel | 16 maart 2015 | Dirkzwager
Duitsland is voor Nederland een van de belangrijkste handelspartners. Vandaar is er altijd al veel aandacht vanuit Nederland geweest voor het zakendoen in het buurland. En deze aandacht is in de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Vandaar ook dat Dirkzwager sinds 2012 met haar eigen German Desk begonnen is. Deze German Desk bestaat uit o.a. twee Duitse Rechtsanwältinnen; Susanne Hermsen en Kristin Schenkel. Zij adviseren met name Nederlandse ondernemers over Duits recht.

Op www.partnerinkennis.nl publiceren Susanne Hermsen en Kristin Schenkel regelmatig juridische artikelen voor Nederlandse ondernemers die in het buurland zaken (willen) doen. Er bestaan nog steeds grote verschillen tussen de Duitse en Nederlandse cultuur en tussen beide rechtstelsels. Deze artikelen bieden hierin een vertaalslag en helpen ondernemers de bestaande (zakelijke)  verschillen tussen Nederland en Duitsland te overbruggen.

Deze artikelen zijn nu gebundeld in een gratis e-Book “maak kennis met German Desk”. In deze bundel vindt u een overzicht van de artikelen die in de afgelopen  jaren door hun zijn geschreven. Door de gevarieerde inhoud dient het e-Book als naslagwerk en maakt de lezer alert voor verschillen in beide rechtssystemen. Met de publicatie van dit e-Book kan iedereen eenvoudig een eerste indruk krijgen over kwesties met betrekking tot zakendoen in Duitsland. Het e-Book is te bekijken en gratis te downloaden in de digitale Dirkzwager bibliotheek. Download het gratis e-Book hier.